LoL lig atlanmıyor

League of Legends a hoş geldiniz.
 
Ad şampiyonlara karşı güçsüz oldugunu dusnuyorum earlyde öne geçebilirse oyunu yok edebilecek bir şampiyon ama.

Fleet ve doran kalkani/musibet ile oynaniliyor yine Irelia'ya vs karşı bile. Matchup'ı düzgün oynadıktan sonra aşırı sorun olmuyor.
 
Bir çok şey söylenebilir ama olayı "çıkılmıyor" değil "çıkamıyorum" şeklinde değerlendirmelisin. Kötü giden oyunların tekrarını izlemek faydalı olabilir.
Ayrık ittirme yapabilen şampiyonları da bir dene derim. Düşük liglerde haritaya çok baktıklarını sanmıyorum Üst koridorda Yorick iyi bir seçim olabilir.
 
Demir 2 den Platin'e çıktım sadece oyunu kavramak yeterli, feedleyen bot gang/objektif yapmayan jung, ölüp afk kalan mid lane her şey var ama yine de çıkılabilir.
 
Hocam bronz oyunun en başı, gerçekten asıl stuck kısım Silver. Silvera çıkmak için oyunu sadece oynamanız gerekiyor, taktik olarak da bilinmeyen güçlü bir karakter ile çıkabilirsiniz. Bronzda kimse karakterlere hakim değil Anivia gibi bilinmeyen karakterleri öğrenin.
 
İllaki feedleyenler olacaktır ama yapacak bir şey yok. Jung geçip Master Yi gibi bozuk çarlar oynayabilirsin en kötü plata çıkarsın. Cowsep sadece Master oynuyor adam Master GM arası liglerde. Bende leş gibiyim ama lig atlamak istiyorsan tek çaren boosta vermek ya da Duo bulmak. Ha bu arada o liglerde Sion oyna kulelere vur sadece bir de Yorick.
 
Evet düşük elolarda smurf gelmediği sürece LeBlanc, Anivia gibi güçlü karakterler işe yarayabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…