@xaisel
Bilmiyorum ben daha bugün oynadım şahsen hala güçlü geldi. Elo P1-D4 arası.
Eki Görüntüle 1674681
Ad şampiyonlara karşı güçsüz oldugunu dusnuyorum earlyde öne geçebilirse oyunu yok edebilecek bir şampiyon ama.
@xaisel
Bilmiyorum ben daha bugün oynadım şahsen hala güçlü geldi. Elo P1-D4 arası.
Eki Görüntüle 1674681
League of Legends a hoş geldiniz.LoL'de ilk 10 maç attım, bronz 1'e yerleştim, şaka mıdır bu arkadaş? Her maç ya ADC feedler ya top ya da jung, kim oyunun zevkini bozmaktan zevk alir ki? Lig atlayamiyorum. Kazandigim maçlarda anca takımı zorla kurtarıyorum. Bıktım gerçekten lig atlamak için tavsiye.
Ad şampiyonlara karşı güçsüz oldugunu dusnuyorum earlyde öne geçebilirse oyunu yok edebilecek bir şampiyon ama.
Evet düşük elolarda smurf gelmediği sürece LeBlanc, Anivia gibi güçlü karakterler işe yarayabilir.Hocam bronz oyunun en başı, gerçekten asıl stuck kısım Silver. Silvera çıkmak için oyunu sadece oynamanız gerekiyor, taktik olarak da bilinmeyen güçlü bir karakter ile çıkabilirsiniz. Bronzda kimse karakterlere hakim değil Anivia gibi bilinmeyen karakterleri öğrenin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.