LoL mainlenecek şampiyon önerisi

Eğer aynı anda tüm tuşlara basip kill almak istiyorsanız Kassadin-Katarina-Yone-Aatrox-Ahri-Akali öneririm.
Split yapıp üstüne 3 vs 1 atmak istiyorsanız yeni itemlerle Yorick-GP-Fiora-Camile-Nasus-Renekton öneririm.
Bana soracak olursanız ki ben de sizin gibi Silver'a kadar gerçek sup mainim ondan sonra ise kendim taşımam gerektiğinden Yorick-Volibear oynuyorum. Lane'i kazan sonra oyuna etki et mantığı ile kazanmak basit sadece takımını umursama.
 
Mekanik istemeyen basit ve etkili hero olarak mid harici solo garen, jungle nocturne sup lulu( banlanıyor ama) adc ise xayah öneririm. Bunlar sana özel önerim olur.
 
Normalde Morgana oynuyordum ama artık çok sıkılmaya başladım. Orta koridor harici aşırı zor olmayan, oynaması zevkli ve güçlü şampiyon arıyorum. Çok fazla banlanan şampiyonları önermezseniz daha iyi olur. Normalde tek bir şampiyona takılı kalmayın derler ancak daha Demir'im. Düşük Elo'larda tek şampiyona odaklanmak daha iyi oluyor diye biliyorum.
KardeJim sen Support mainmişsin anladığım kadarıyla destek oynayarak çıkamazsın ben diyim sana ben mid yada Top lane oynamanı tavsiye ederim mid oyuna çok katkı sağlar ama demirdeki adamları kastırıp napcan :) zaten Top laneden gelen bir MORDEKAİSER i durduramazlar kanka ben sana top ta morde tavsiye ederim .
 
Pantheon oynayabilirsin earlysi fazla guclu ve bu gucu diger lanelere yayarak oyunu domine edip erkenden bitirtebilirisn. Viego oynabilirsin jung olarak, lanede oynanadabilir fakat fazla nerf yedi istersen dene. Aatrox oynayabilirsin can calmasiyla xok iyi oyunalr yapiliyor. Bana gore zevksiz ama guxlu carlari solmem gerekirse Garen, Sett, Warwick, Volibear, Trundle, Mordekaiser bu 6 sampiyon fazla tank ve gereginden fazla hsar vuruyor dusuk elodan kesinlikle cikartabilecek sampiyonlardir. Hangisi daha basit dersen morde, Garen, ww aşırı basit ve cok guclu.
 
Basit yazısını kimse görmedi mi? Verilen şampiyonlar hep alışılması gereken, biraz daha uğraş gerektiren şampiyonlar olmuş. Ben Nocturne önerebilirim dostum.
 

Geri
Yukarı