LOL mü CS:GO mu?

Ben sadece LoL oynuyorum. Kapalı seçimde rahatça eğlenebiliyordum. Hep arkadaşlarımla 5 pre girdiğim için oyun çok eğlenceli geliyordu. Bir yalnız gireyim dedim takımıma 2 tane afk 2 tane de feeder geldi oyundan soğudum. Oynayacaksan eğlenebilmek için 3 şansın var.

1. Arkadaşlarınla 5 pre girmek

2. Dereceli de çok yüksek liglere çıkmak

3. Oyunu rahatça taşıyabileceğin şampiyonları oynamak

Bunları yapmayınca takımına iğrenç oyuncular gelebiliyor, oyundan soğuyorsun bir daha oynayasın gelmiyor. Diğer oyunları pek bilmem ama LoL'de böyle. Yapacak birşey yok.
 
Rainbow Six: Siege. En azından kimse kanser değil. Yaş ortalaması bir nebze daha yüksek. Kanserlik yapmak isterse zaten kanserlik yapacak zamanı bulamıyor.
 
Sen buradaki *neyse yorum silinmesin* kulak asma bilader. Loldeki kanser kesimden şikayetçiler genelde plat ve aşağısı solo q mağdurları oluyor genelde. Sana tavsiyem ustalaşmak için youtube'daki videoları incelemen ve bunları uyguladığında hangisinde daha çok gelişme hissediyorsan ona yönelmen olacaktır. Cs go yetenek LoL daha çok zeka oyunudur benim gözümde. Tercihini buna göre yapabilirsin. İnsan istediği her şeyi başarabilir zamanı ve tutkusu varsa.
 

Geri
Yukarı