LoL nasıl bırakılır?

Arkadaşlar uzun zamandir LoL oynuyorum 3.5 seneye yakindir ve araliksiz tabii. Birakmak istiyorum birakamiyorum. İstek var ama sonra ertesi gun yeniden oynama istegi geliyor ve islerimi yapamiyorum derslerime calisamiyorum. Zamanimdan cok caliyor. Nasıl kurtulacağım? Kac kere birakmayi denedim olmuyor. Oyunu sildim fakat tekrardan geri yukluyorum. Nasıl bırakacağım?

Bence hesabınızı silin. Daha önceden sildim ve gerçekten işe yaradı. Zaten sildikten sonra bir daha oynamak istemiyorsunuz %90 garantisini veriyorum.

Kardeşim bak şimdi napıyosun biliyor musun açıyosun LoL'ü çekiyorsun Master Yi'yi geçiyorsun çarpla top lane e başlıyosun ormancı çıldırtmaya kardeşim sonra herif seni ticketliyor perma ban yiyorsun kardeşim.
@neqetria geri alır hesabı dayanamayıp

Bu oyunu bağımlılık derecesinde oynayan çoğu kişinin sebebi aslında günlük hayatlarını çok boş geçirmeleri. 2016-2017 yıllarında bende çok fazla oynuyordum ama daha sonra bu oyunun beni sinirlendirmekten başka hiçbir şey yapmadığını, bu oyunu oynamak yerine ders çalışsam hayatıma daha büyük bir katkısı olacağını farkettim ve iyice aklıma kazıdım bunu. Daha sonra başta LoL olmak üzere bilgisayarımda ki tüm oyunları sildim, hem sürekli sinirlenmekten kurtuldum hem de milletin çok zor dediği 20-30 aldığı fizik sınavından 85 almıştım ders çalışıp.

Şu anda LoL oynuyorum hala mesela ama oyunu indirip 1 ay kadar oynadıktan sonra siliyorum ve aylarca aklıma bile gelmiyor. 6-7 ayda bir aklıma gelirse indirip oynuyorum ve daha sonra tekrar siliyorum. Bu oyundan keyif almanın tek yolu arada bir indirip oynamak bence, bağımlılık haline getirince gerçekten berbat oluyor. Her girdiğim oyunda sürekli küfür ediliyor, insanlar aşırı agresif ve tahammülleri kalmamış hiçbir şeye. Oyunu sürekli oynayınca sende dayanamayıp geri küfrediyorsun, ama arada bir girince umrunda bile olmuyor edilen laflar.

LoL yerine rekabetçi olmayan, oynadığınızda gerçekten zevk alacağınız oyunlara yönelin. ETS2, DCS World, The Long Dark, vs oyunlara yönelin benim tavsiyem. Özellikle simülasyon oyunlarından o zevki bir kere aldınız mı LoL'ün yüzüne pek bakacağınızı sanmam.

Şu sıralar o kadar derslerime odaklandım ki artık derslerden sıkıldım. LoL oynayıp dersleri saldığım ve şans eseri sınıfı geçtiğim zamanlara geri dönmek istiyorum. Dersleriniz çok kötüyse bir anda bırakın benim yaptığım gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı