LOL öğrenmek istiyorum

Oyunu bilmiyorsan seni barındırmazlar. Alıştırma girersin, bir süre sonra çok kolay gelmeye başlar ve gerçek oyuncularla oynamaya çalışırsın. Tabii ki oyununa smurfler gelir ve doğal olarak kötü oynadığın için annenden başlar, ebende bitirip söver. Yaşam enerjini de yitirirsin, oyun zevkini de. Sana tavsiyem: Boş ver! Başka oyunlara yönel.
 
Tavsiye etmem Allah'a küfür Peygambere küfür kitaba küfür ailevi değerlerinize küfür içtiğiniz suya aldığınız nefese küfür ve doğmamış çocuklarınıza küfür yiyorsunuz.Oyunu oynayan zorba bir kitle var.
 
Vay be o kadar var mı yani?
Başlama sebebim şu anki PC'de doğru düzgün oyun oynayamam. Yıl sonu alacağım PC. O zamana kadar kafa dağıtacak oyun önerin var mı?

LOL ciddi anlamda kafa dağıtır ama. Psikolojin bozulur evde asabi asabi gezersin, bu saydıklarımı oyunda bir yerlere varma hedefin varsa yaşarsın. Yoksa gir normal maçta trolle kafana göre takıl sorun olmaz nasıl eğleniyorsan öyle oyna. Dereceli oyunlara oyuna hakim olmadan bulaşma.
 
Başlamak istersen Sihirdar Vadisi yerine ARAM'a gel. Arada sırada bozuk tipler geliyor ama nadir. Keyifli oluyor bazen.

Oyunu öğrenmek istersen bazı YouTube'ların A'dan Z'ye serilerini izle. Bunları izleyerek biraz bir şeyler kazanabilirsin. Her şampiyonun becerilerini oku rastgele oynama. Heroların combolarınıda öğren.

Oyuna girdiğin ilk zaman eğitim bölümünden başla. İlk başlarda sabit kamera ile oynarsın sonra sonra kamerayı kendin hareket ettirirsin.

Eğer oyunda daha fazla ilerlemek istersen Naru'yu hem Twitch hemde YouTube üzerinden izlemeni tavsiye ederim.

Aklıma gelenler bunlar.
 
Tam yaşındayken bence başka birşeyler üzerine odaklan. Yazılım öğren, dil öğren kendini geliştir. Oyun sana pek birşey katmaz bence daha başka şeylere odaklanmalısın.
Aktiv olarak dil oğreniyorum.Başlamıyıcam zaten fikrimi değiştirdim.🙂
 
Lol aldı başını gitti yeni oyuncu sayısı az olanlar tecrübeli öğrenmek ve onların seviyesine gelmen uzun sürer, ama öğretici videolarla ve oynayarak açığı birazda olsa kapatırsın youtubede apophis var öğretici videolar çekiyor onu takip et insanlara küfür etme dalga geçme tahrik etme kazanıcaksın diye bir kural yok işin ucunda kaybetmekte var.. bunların bilincinde ol bol bol video izleyip oyna zaman ile olur :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı