LoL oynarken arkadaki Knight Online'ın tuşlarının çalışması

Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bir LoL oyuncusuyum. Babam da Knight Online oyuncusu. Babam PC'de Knight açıyor, pazar kuruyor ve PC'yi bana salıyor. Ben LoL'e giriyorum ve kullandığım tuşlar galiba Knight'ta da çalışıyor. Dolayısıyla babamın pazarı falan bozuluyor, saçma sapan şeyler oluyor. Bunun sebebi ne olabilir, nasıl düzeltebilirim? Bu arada Knight açıkken internete falan girebiliyorum, video izleyebiliyorum. LoL'de sıkıntım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun tuşları, kombinasyonları, oyun içeriği işlevler çakışıyor olabilir. Knight online oyuncusu olmakla beraber LoL'uda az çok biliyorum. Bir çok tuş işlevi ortak.

Reis baban başka oturumda pazar kursun ? Ya da sen başka oturumda Lol oyna. Alt+Tab işe yaramıyorsa öyle yapabilirsin. Ctrl+Alt+Delete yaparak rahatça oturumu değiştirebilirsin, babanın pazarıda bozulmaz.

Reis baban başka oturumda pazar kursun ? Ya da sen başka oturumda Lol oyna. Alt+Tab işe yaramıyorsa öyle yapabilirsin. Ctrl+Alt+Delete yaparak rahatça oturumu değiştirebilirsin, babanın pazarıda bozulmaz.
Şimdi fark ettim de , galiba küçük bir çözünürlük sıkıntım var. Babamın oyunu 1600'e 900. PC'nin normal çözünürlüğü ve LoL'de kullandığım çözünürlük ise 1440'a 900. Bundan kaynaklı olabilir mi? Bu arada oturum değiştirmeyi bi denedim , fakat fark ettim ki tek kullanıcı var ve bu yüzden ekran 1440'a 900 oldu ve babamın oyun değişik bir şekilde dondu. Umarım babam fazla sinirlenmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı