LOL oyunu ve Cinnet

GTA Vicecity'nin ben de hayraniyim, MP oynandigini hic bilmiyordum... Vicecity'deki görevler cok daha eglenceli bence...
Vice City: Multiplayer Aman Yarabbim :) SA-MP'deki multiplayer olayı tüm eski GTA oyunlarında var. Biraz üşenip GTA III indirsem onu da multiplayer oynarım. Oynamak için oyunun orjinal olması gerekliliği bulunmadığı için hala serverler boş kalmıyor.

Kardeşimde o oyunu oynuyor arkadaşlarıyla giriyor ve onlara ölünce küsüyor iletişimi kesiyor anlayamıyorum adam öldü diye sanene :D
Kardeşinin nasıl hissettiğini anlıyorum. Zamanında Metin2'de Dolunay Kılıcı düşürmüştüm seviye basarken yanmıştı :) Allahtan öfkemi kontrol edebilmiştim.

Zaten bu tür oyunlardan uzaklaşma aşamam o gün başlamıştı.

Gerçekten şu oyunu tek başınıza oynamanızı tavsiye etmiyorum. Oynayacaksanızda ya herkesi susturun ya da arkadaşlarınızla girin. Ancak videoyu izlerken aniden bağırınca korktum. [emoji1] LOL aslında oyunda kavga olmayınca güzel gidiyor. Ancak saçma sapan kişiler olunca oyunu bırakmak istiyorsunuz. LOL'u fazla oynamam. CS:GO'daki Rusları LOL oynayanlara tercih ederim. (Ancak dediğim gibi arkadaşla oynarken veya takımınızda kavga etmeyen kişiler varsa zevkli) Oyununu küfür etmeden oynayanlara lafım yok.

O oyuna 1 hafta önce başlamıştım. Fizik motoru ve oynanış amacının çok farklı yerlere gittiğini görünce direk sildim. Bana göre AKK israfı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle karakterinizi yanlış yöne yönlendirdiğinizde geri çekme hızınız yavaş oluyor ve oyunun cosplaylarında çok abartmaya başladılar. Ping fazla ve oyunun grafikleri de orta derecede olmasına rağmen kasıyor oyun testlerinde yorumlarda görmüşsünüzdür bu testle LoL mü oynanır diye. Ban sistemi desen zaten çöp. Arkadaşlarım adam başı hile alıyorlar gir adc den yallah.

Diğer tüm oyunlarda pingim 30-40 iken bu oyunda 100-150 oluyordu ve H1Z1, CS:GO gibi oyunları orta ayarlarda kastırmadan oynatan bilgisayarım bu oyunda 20fps üstüne çıkamıyordu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı