LOL oyunu ve Cinnet

O zaman bu oyunu iyiki tanimiyor ve oynamiyorum... :)
En iyisi başlamamak. :) Üniversiteden eski arkadaşlar başlattı, şimdi de bırakılmıyor. (n) Sunucudaki saygı derecesi yerlerde, küfür aşırı derecede maalesef. Düzgün yetiştirilmemiş bir takım grup ise gerçekten insanı çileden çıkartabiliyor. İşin kısası en iyisi başlamadan bitirmek. :sansür:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinirlenmesi ve çıldırmasının nedeni DDOS yemesi ve annesine ağır küfürler yemesi. Şimdilik kendini biraz düzeltti ama DDOS atılıyor hala. Az önce DDOS atanı bulmuş ve yarın mahkemeye vereceğini söylüyor. Yayında gelen bağışları da eve kombi vs. için kullanacağım diyor. İlginç bir arkadaş.

Sinirlenmesi ve çıldırmasının nedeni DDOS yemesi ve annesine ağır küfürler yemesi. Şimdilik kendini biraz düzeltti ama DDOS atılıyor hala. Az önce DDOS atanı bulmuş ve yarın mahkemeye vereceğini söylüyor. Yayında gelen bağışları da eve kombi vs. için kullanacağım diyor. İlginç bir arkadaş.
DDOS tam olarak nedir ? İnternette bakayım dedim pek anlayamadım.

En iyisi başlamamak. :) Üniversiteden eski arkadaşlar başlattı, şimdi de bırakılmıyor. (n) Sunucudaki saygı derecesi yerlerde, küfür aşırı derecede maalesef. Düzgün yetiştirilmemiş bir takım grup ise gerçekten insanı çileden çıkartabiliyor. İşin kısası en iyisi başlamadan bitirmek. :sansür:
Ben başladım ama nasıl olduysa bıraktım. Ayrıca dediğiniz gibi küçük çocuklar oynadığı için küfür had safhada. :)

DDOS tam olarak nedir? İnternette bakayım dedim pek anlayamadım.
Burada örnekler verilmiş, en kolay biçimde öğrenebilirsin. DDOS/DOS Nedir ? Nasıl Yapılır ? Nasıl Engellenir ? – Mehmet Olcay AKYILDIZ

"Anakin intihar ediyor" izlemenizi tavsiye ederim adam hem oyun hem bağışlar için çıldırıyor.
Adamın annesine ve babannesine bağışlarla küfür ediliyor. Para için yapmadiğı yoktur.
Örnek Bağış: Anakin abi seni çok seviyorum keşke senle görüşsem şaka lan şaka senin köylü ananı ... diye küfürler ediliyor bi yandan haklı.
Not: Anakin'i Hiç Sevmem.

DDOS bir sunucuya internete ping gönderilerek internetı yavaşlatmak gibi bir şey benim bildiğim kadarıyla ve legal bir şey değil internet üzerinde büyük bir suç.

@Optifines SA:MP ve VC:MP mi oynuyorsunuz genellikle hangi serverlara giriyorsunuz gerçekten Gta Online daha zevkli.

Bunlar sülalecek LoL oynuyorlar galiba.
Anakin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Babakin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Anakin intihar ediyor" izlemenizi tavsiye ederim adam hem oyun hem bağışlar için çıldırıyor.
Adamın annesine ve babannesine bağışlarla küfür ediliyor. Para için yapmadiğı yoktur.
Örnek Bağış: Anakin abi seni çok seviyorum keşke senle görüşsem şaka lan şaka senin köylü ananı ... diye küfürler ediliyor bi yandan haklı.
Not: Anakin'i Hiç Sevmem.

DDOS bir sunucuya internete ping gönderilerek internetı yavaşlatmak gibi bir şey benim bildiğim kadarıyla ve legal bir şey değil internet üzerinde büyük bir suç.

@Optifines SA:MP ve VC:MP mi oynuyorsunuz genellikle hangi serverlara giriyorsunuz gerçekten Gta Online daha zevkli.
Sabit olarak takıldığım bir server yok. Gta San Andreas'ı ise oyun renkleri çok turuncumsu geldiği için mümkün olmadıkça oynamıyorum. Zaten bu 2 oyuna çok da zaman ayırmıyorum. Haftada 1-2 o kadar.

@Neşeli Enginar
LoL aslında stres atmak için gayet güzel bir oyun bu arkadaşın olayı oyunla alakalı değil "twitch" Diye bir site var yayıncıların yayın yaptığı. Bu arkadaşta orada bir yayıncı ve bu tür hareketler yaparak hem izleyici kazanıp hem para kazanıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı