Haklısın kanka, LoL çöp.
Sen bile kabullendin sonunda.
Haklısın kanka, LoL çöp.
Hocam şimdi de kitle analistisiniz galiba. Şaşırtıyorsunuz insanı.
Yok hocam öyle iş. Önce danışıp, oyunun çöp ya da rezalet olup olmadığını öğrenmeniz gerek.Öyle kişilerden uzak durup lafını sözünü dinlememek gerek. Onu dinleyerek başta hata yapıyorsunuz zaten.
Takılın yahu, oyunlar oynanmak için var. Ben de Minecraft oynuyorum onca "velet ehuehu" lafına rağmen. Oysa yapı falan yapıyorum.
Ben eğleniyorsam ve rahatsızlık vermiyorsam kendimden başka kimseyi ilgilendirmiyor bu durum.![]()
Hocam alemsiniz ne diyeyimHocam insanı tespit edebiliyorum arkadaşın tek bildiği oyun LoL ve malum sadece LoL oynayan kişilerin yaşını, hayatını falan tespit edebiliriz. Evet kararları veren yüce kişi benim.
Yok hocam öyle iş. Önce danışıp, oyunun çöp ya da rezalet olup olmadığını öğrenmeniz gerek.
@Mercheng
Çok iddialı konuşuyorsun. Benim hayatımı ve yaşamımı tahmin et bakalım. Minecraft, LoL ve Brawlhalla oynuyorum genel olarak, bilgisayar kaldırsa daha çok oyun oynayacağım.![]()
Kral, insanların normal yada anormal olduğuna karar verebiliyor.Minecraft oynuyorsanız akıllı olduğunuzu düşünüyorum ve 3 puan kazandınız. Brawlhalla taktik oyunu oradan da 3 puan kazandınız. LoL oynuyorsunuz hayatınızın en büyük hatasını yapmışsınız ve 6 puan kaybettiniz. Elde var 0. normal bir insansınız ve oyun ayırt etmiyorsunuz.
Minecraft oynuyorsanız akıllı olduğunuzu düşünüyorum ve 3 puan kazandınız. Brawlhalla taktik oyunu oradan da 3 puan kazandınız. LoL oynuyorsunuz hayatınızın en büyük hatasını yapmışsınız ve 6 puan kaybettiniz. Elde var 0. normal bir insansınız ve oyun ayırt etmiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.