CS:GO ve LoL oynayanları küçümsemek

Öyle kişilerden uzak durup lafını sözünü dinlememek gerek. Onu dinleyerek başta hata yapıyorsunuz zaten. :)

Takılın yahu, oyunlar oynanmak için var. Ben de Minecraft oynuyorum onca "velet ehuehu" lafına rağmen. Oysa yapı falan yapıyorum. :)

Ben eğleniyorsam ve rahatsızlık vermiyorsam kendimden başka kimseyi ilgilendirmiyor bu durum. :)

Öyle kişilerden uzak durup lafını sözünü dinlememek gerek. Onu dinleyerek başta hata yapıyorsunuz zaten. :)

Takılın yahu, oyunlar oynanmak için var. Ben de Minecraft oynuyorum onca "velet ehuehu" lafına rağmen. Oysa yapı falan yapıyorum. :)

Ben eğleniyorsam ve rahatsızlık vermiyorsam kendimden başka kimseyi ilgilendirmiyor bu durum. :)
Yok hocam öyle iş. Önce danışıp, oyunun çöp ya da rezalet olup olmadığını öğrenmeniz gerek.
Hocam insanı tespit edebiliyorum arkadaşın tek bildiği oyun LoL ve malum sadece LoL oynayan kişilerin yaşını, hayatını falan tespit edebiliriz. Evet kararları veren yüce kişi benim.
Hocam alemsiniz ne diyeyim :D

@Mercheng

Çok iddialı konuşuyorsun. Benim hayatımı ve yaşamımı tahmin et bakalım. Minecraft, LoL ve Brawlhalla oynuyorum genel olarak, bilgisayar kaldırsa daha çok oyun oynayacağım. :)

Minecraft oynuyorsanız akıllı olduğunuzu düşünüyorum ve 3 puan kazandınız. Brawlhalla taktik oyunu oradan da 3 puan kazandınız. LoL oynuyorsunuz hayatınızın en büyük hatasını yapmışsınız ve 6 puan kaybettiniz. Elde var 0. normal bir insansınız ve oyun ayırt etmiyorsunuz.

Minecraft oynuyorsanız akıllı olduğunuzu düşünüyorum ve 3 puan kazandınız. Brawlhalla taktik oyunu oradan da 3 puan kazandınız. LoL oynuyorsunuz hayatınızın en büyük hatasını yapmışsınız ve 6 puan kaybettiniz. Elde var 0. normal bir insansınız ve oyun ayırt etmiyorsunuz.
Kral, insanların normal yada anormal olduğuna karar verebiliyor.

Senin kafada var biraz herhalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı