LoL S nasıl alınır?

ksj3ahkil

Decapat
Daha fazla  
LoL'de takımı taşısam bile Max A+ alıyorum S alamıyorum. Tristiana oynuyorum hiç S alamadım Max'a aldım, oysa 14/3 - 7/0 ve daha da iyi oynamışlığım var ama haala s alamıyorum ne yapmam gerek? Ben mi yanlış yapıyorum yoksa KDA çok mu düşük?

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'de takımı taşısam bile Max a+ alıyorum s alamıyorum. Tristiana oynuyorum hiç s alamadım Max'a aldım, oysa 14/3 - 7/0 ve daha da iyi oynamışlığım var ama haala s alamıyorum ne yapmam gerek? Ben mi yanlış yapıyorum yoksa kda çok mu düşük?

Kda'da problem yok hasar, görüş skoru, farm gibi etkenler de önemli onları geliştir.

LoL'de takımı taşısam bile Max a+ alıyorum s alamıyorum. Tristiana oynuyorum hiç s alamadım Max'a aldım, oysa 14/3 - 7/0 ve daha da iyi oynamışlığım var ama haala s alamıyorum ne yapmam gerek? Ben mi yanlış yapıyorum yoksa kda çok mu düşük?

Mid Triss mi oynuyorsun? Pozisyonuna göre yaptığın görev çok önemli, SUP'larda 0 kill 10 death s+alabilir, çünkü görevi ADC'yi korumaktır. Ayrıca attığın DMG'de önemli, yaptığın farmda.

LoL'de s almak diğer oyunculardan daha iyi olduğunu göstermesidir. Yani diğer oyuncular 14/3 yerine 14/0 oynuyorsa senin s alman zorlaşır ve daha iyisini yapman gerekir. Bu sistem koridora göre değişir. Yani ADC olarak Tristana oynarsan diğer ADC'lerden daha iyi oynaman gerekir. Ama orta koridorda oynarsan orta koridordaki Tristana'lardan daha iyi oynaman gerekir. Orta koridorda Tristana daha az oynandığı için s alma ihtimalin daha yüksektir. Kısaca mantığı böyle.

Problem KDA ile ilgili değil. Oyun içerisinde aldığınız asist, kulelere ve şampiyonlara verdiğiniz hasar, aldığınız toplam hasar, görevlere verdiğiniz hasar, diğer kişilere oranla ne durumda olduğu aldığınız harfi belirler.

LoL'de takımı taşısam bile Max A+ alıyorum S alamıyorum. Tristiana oynuyorum hiç S alamadım Max'a aldım, oysa 14/3 - 7/0 ve daha da iyi oynamışlığım var ama haala s alamıyorum ne yapmam gerek? Ben mi yanlış yapıyorum yoksa KDA çok mu düşük?
Özellikle farm önemli 30 dkda 120 farmın varsa alamazsın zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı