LoL sunucuları çöktü mü?

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Bir kaç saat önce oyunda değilken bağlantınız kesildi yazısı gelip oyundan attı. Tekrar girmeye çalıştığım da bağlantınız yok yazısı geliyor. Bakım olduğu zaman falan bakımla ilgili yazı geliyor diye biliyorum. Sorun sadece bende mi var? Bir kaç saat bekledim yine aynı. İnternet de sorun yok.

Hayır, bahsettiğim dosya Riot Client adındaki dosyanın içinde bulunmakta, sildiğin zaman League of Legends adlı dosyadan leagueclient.exe ye tıklaman gerekiyor. İkisi farklı dosyalar.
Dediklerinizi yaptım, onarılıyor falan da yazdı ama sorun çözülmedi. Tekrar dan indirmem gerekli sanırım. 😞 3-4 maçta atmıştım bugün ayrıca. Sorun yoktu, lobi de beklerken oldu ne olduysa.

Dediklerinizi yaptım, onarılıyor falan da yazdı ama sorun çözülmedi. Tekrardan indirmem gerekli sanırım. 😞 3-4 maçta atmıştım bugün ayrıca. Sorun yoktu, lobi de beklerken oldu ne olduysa.

Özür dilerim yardımcı olamadığım için, bazen insanlar Client'in taşkınlığına gelebiliyor ama Riot en son Client hatalarını düzeltmek için Lux'a yeni kostüm çıkarmıştı. O zaman Client hataları çözüldü diye biliyorum.

Özür dilerim yardımcı olamadığım için, bazen insanlar Client'in taşkınlığına gelebiliyor ama Riot en son Client hatalarını düzeltmek için Lux'a yeni kostüm çıkarmıştı. O zaman Client hataları çözüldü diye biliyorum.

Evet luxa kostüm çıkınca hatalar düzeliyor. O yüzden her güncellemede kostüm çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı