LoL sunucuları çöktü mü?

Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Bir kaç saat önce oyunda değilken bağlantınız kesildi yazısı gelip oyundan attı. Tekrar girmeye çalıştığım da bağlantınız yok yazısı geliyor. Bakım olduğu zaman falan bakımla ilgili yazı geliyor diye biliyorum. Sorun sadece bende mi var? Bir kaç saat bekledim yine aynı. İnternet de sorun yok.

Bende bir sorun yok.

1597265097181.png

Oyunda değildim, menü de bekliyordum. İlk başta internet gitti sandım ama internet vardı. Hâlâ da aynı durum da.
.
Dostum onca karakter var. Hepsini ayarlamak o kadar zor ki. Koca bir şirket baş etmeye çalışıyor. Kitabı kapağına göre yargılama. Her oyunda hata oluyor. Çökmeler yaşanıyor. Birde dünyanın en çok oynanan oyunu.

Düzeltmek için LoL'ün dosyalarından LOLClient dosyasını silip lolclient.exe'den bir daha çalıştırın güncellemeyi yeniden yapacak, oyun açılacaktır.
LOLClient dediğiniz dosya tam olarak hangi dosya? LOLClient'i silin ve lolclient.exe dosyasını açın diyorsunuz ama zaten lolclient oyunun kendi istemcisi. Silsem oyunu tekrar açamam yani.

Lolclient dediğiniz dosya tam olarak hangi dosya? Lolclient'i silin ve lolclient.exe dosyasını açın diyorsunuz ama zaten lolclient oyunun kendi istemcisi. Silsem oyunu tekrar açamam yani.

Hayır, bahsettiğim dosya Riot Client adındaki dosyanın içinde bulunmakta, sildiğin zaman League of Legends adlı dosyadan leagueclient.exe ye tıklaman gerekiyor. İkisi farklı dosyalar.
Kanıt1.PNG
Kanıt2.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı