LoL Support oynarak lig atlamak için tavsiyeleriniz var mı?

Profesyonel oyuncuları izle. Metadaki Support'lari oynamaya çalış. Şampiyonda kendini geliştir. Sana en büyük tavsiyem olabildiğince haritada dolaş ve totem kullan.
Profesyonel ligdeki oyuncuların yaptığını Silver'daki oyuncular yapmaz. Boşu boşuna yapacak diye düşünüp ölür.
 
Merhaba oyuna sezon 11 gelmeden 1 hafta falan önce başladım ve sadece Support oynuyorum. 60 Level bir hesabım var ve Silver 4'üm. Bronzdan çıkarken çok problem yaşamadım ama Silver'de bir arpa boyu yol alamıyorum neredeyse. Berbat falan mı oynuyorum diye düşünüyorum bazen ama karşıma gelen adamların neredeyse hepsi en az 100 Level. Sizce Silver'den kurtulmak için ne yapmam gerekiyor? Kendimi nasıl geliştirebilirim?
Oyun içi sihirdar adını yazabilirsen kesin bir şey söyleyebilirim :D
 
Yanında ADC'nin, Yuumi'yi bilmesi, hareketlerini ona göre yapması, en basitinden çok artislik yapmaması gerekir. Ben Vayne oynarken yanıma Yuumi alanlardan nefret ederdim. Çünkü yapamıyorum, olmuyor. Ama şimdi "Yuumi var mı?" Diye bakıyorum.

Yuumi'yi, yanında Yuumi ile oynamayı bilen adamla oynaman lazım. Diğer türlü Leona ile Malp yapıştır geç. Bence Malp, Leona'dan da iyi. Gerçi Leona "Tuttum, vur" şampiyonu. Mesela Vayne, Draven, MF, Ashe gibi şampiyonlara iyi gider. Ama ADC'ne güvenmiyorsan Malp al, hem hasarın var, hem tanksın, yetenek tutturma derdin yok. Yüzde olarak armor alıyorsun. En kral Engage şampiyonu. Takımda R tuşuna basabilme kabiliyeti olan bir Yasuo varsa da bedava win.
 

Geri
Yukarı