LoL System error verdi ve bilgisayar kasmaya başladı

BY LEWU

Hectopat
Arkadaşlar 12 nesil i5-12500H laptopa sahibim ve LoL oynuyordum, işlemcim 85-90 dereceler arasındaydı ve LoL birden System error verdi ve oyun kapandı. Laptop fanlarını artırdım ve işlemcimi hızlıca soğuttum ve şu an biraz kasma var (laptopu yeniden başlatmadım). Zaten genellikle fanlarım kısıkta oyun oynuyorum GTA 5'te falan hep 85-90 derecelerde gezer işlemcim ama böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Bilgisayarım kasma nedeni LoL'ün verdiği error mu yoksa işlemcimin ısınması mı?

Arkadaşlar 12 nesil i5-12500H laptopa sahibim ve LoL oynuyordum, işlemcim 85-90 dereceler arasındaydı ve LoL birden System error verdi ve oyun kapandı. Laptop fanlarını artırdım ve işlemcimi hızlıca soğuttum ve şu an biraz kasma var (laptopu yeniden başlatmadım). Zaten genellikle fanlarım kısıkta oyun oynuyorum GTA 5'te falan hep 85-90 derecelerde gezer işlemcim ama böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Bilgisayarım kasma nedeni LoL'ün verdiği error mu yoksa işlemcimin ısınması mı?
Hocam oyunları neden 85-90 derece arasında oynarsınız ki?
Sucuk mu pişirceksiniz 😅.(!)

Hocam oyunları neden 85-90 derece arasında oynarsınız ki?
Sucuk mu pişirceksiniz 😅.(!)
Gece vakti fanları kısık ayarda kullanmak istedim, normal vakitte de zaten işlemcim bu civarlarda oluyor oyun oynarken Gta 5, Valorant.

Laptop ısındırdın mı çok oynama sürende önemli
30 dk oynadım, dediğim gibi 3 aydır zaten bu şekilde oyun oynuyorum.

Gece vakti fanları kısık ayarda kullanmak istedim, normal vakitte de zaten işlemcim bu civarlarda oluyor oyun oynarken GTA 5, Valorant.

Laptopu alalı ne kadar oldu çünkü LoL gibi bir oyunda bu kadar sıcaklık anormal.

Gece vakti fanları kısık ayarda kullanmak istedim, normal vakitte de zaten işlemcim bu civarlarda oluyor oyun oynarken Gta 5, Valorant.

O zaman komple laptopunuzda sıkıntı var. Termal macun bakımı ve fan temizliği yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı