LoL TR serveri neden kanser?

Sizce LoL TR serveri kanser mi?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Her oyun gibi LoL'de de kanser olarak tabir ettiğimiz bir kitle tabii ki var. Şöyle söyleyeyim ben de bu durumdan çok rahatsızım fakat TR Sunucusu gibi West, NA gibi sunucularda da bu tip kitleler mevcut. TR Sunucusu tabii ki kanser fakat bazı oyuncular '' Abi ne TR'si ya West varken '' tarzı konuşmalarla sanki o sunucuda hiç kanser oyuncu yokmuş gibi TR Sunucusunu daha çok kötülemesi benim hoşuma gitmiyor. Şahsen kanser kitlenin daha çok çocuk kesim (11-16) olduğunu düşünüyorum. Ama sorunuzun cevabı '' Evet ''.
 
Yaş kitlesi genellikle ama bu yaş kitlesi kendisini 21 yaşında olarak görüyor. Tabi bazı iyileri de var 12 13 yaşında olan arkadaşlarımdan hiç LoL'de ne chate ne de karşı takıma küfür ettiğini görmedim.
 
Çoluk çocuk oynuyor çünkü ben iyi ki bırakmışım 1 mouse 2 klavye parçalatmıştı 5 senemi yakmıştı çok kanser bir oyun aynı map aynı Hero'lar ve dövüş sadece dövüş ve o küfür edenler klavye arkasında oldukları için böyle kolay sövüyorlar gerçek hayatta süt dökmüş kedi bunlar.
 
Az öne LoL girdim, acayip kanser tipler geldi. Tek bildikleri küfür etmek, başka yaptıkları yok.

Sanalda her şeye gücünün yettiğini sanan, BİLGİSİYAR bağımlısı, aile terbiyesinden yoksun, oyunlarda hazır hileleri indirip "Ben heykırım olm." diyen, 10 yaşında gelmiş durduk yere bana küfredip sesli konuşmada kayıttan küfür yürütüp can sıkan, küfredip engelleyen can sıkıcı tipler. Kısaca halk ağzında veletler.

Her yerde varlar. Toplayıp akıllarını başlarına vermek gerek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı