LoL TR serveri vs EUW serveri

TR'de lig çıkması daha kolay ve maçların kalitesi genel olarak çok düşük oyuncular oyunu bilmiyor. Kalitesiz maçlar geçiyor diyebilirim. TR chall elosunda bile west dia 1 master elosundan daha kötü.

Asla kabul etmeyecekler dostum çünkü EUW'da hiç oynamadılar. Konu sahibi arkadaşta feeder sorunundan şikayetçi ama ortalama kdası 8/10 üstüne attığı oyunun 2 el öncesi 0/11 bitirmiş. Keşke kötü oyun geçirmeyi feeder olmakla karıştırmasalar.

Keşke maç geçmişine bakıp konuşmasan o maçta takımın trollemediğini nereden biliyorsun Full spelleri olan adamlara dive atıp kastırıp lane oyunumu bitirdilerse benim sorunum mu?

Herkesin kötü maçı olabilir. O sana gelen 0/12'ler karşıya da geliyor, sen fark etmiyorsun sadece.
Ayrıca konu başında attığın maçta sadece takım değil sen de kötüymüşsün. Karşı bot lane 11/3/15 gibi bir k/da'ya sahipken siz 3/8/7 gibi bir k/da'ya sahipsiniz. Ezreal ile de aranızda yaklaşık 3700 altın fark var. 24 dakikada büyük bir fark.

3700 altın yok aramızda sen hasarla karıştırdın galiba ayrıca Nocturne Akali gibi şampiyonlar varken bari 3 kere öldüm en azından.

TR'de lig çıkması daha kolay ve maçların kalitesi genel olarak çok düşük oyuncular oyunu bilmiyor. Kalitesiz maçlar geçiyor diyebilirim. TR chall elosunda bile west dia 1 master elosundan daha kötü.
Aksine TR'de oyunu günde 26 saat oynayan arkadaşlar olduğu için ve Toxiclik tavan olduğu için derece yükselmek daha zor. "TR Chall = West Dia" tarzı söylemler hurafeden ibaret olmakla beraber, West'te Plat-Dia gibi derecelerde takılan arkadaşların kendini avutmak ve TR'deki oyunculara karşı üstünlük kurmak için uydurduğu bir yalan.
Birkaç mesaj önce yazdığım gibi, TR'deki Elmas ile EUW'daki Elmas arasında fark yok. Bu fark, EUW Challanger ile TR Challanger dereceleri arasında geçerli sadece.

3700 altın yok aramızda sen hasarla karıştırdın galiba...
Doğru, 1700 olacak o.
...ayrıca Nocturne Akali gibi şampiyonlar varken bari 3 kere öldüm en azından.
Sizin takımın da bir farkı yok. Veigar, Yasuo, Nidalee; Bu şampiyonların hepsi suikastçi sınıfına giren şampiyonlar. Ayrıca senin bu yaptığına K/DA kasmak denir.

Aksine TR'de oyunu günde 26 saat oynayan arkadaşlar olduğu için ve toxiclik tavan olduğu için derece yükselmek daha zor. "TR chall = West dia" tarzı söylemler hurafeden ibaret olmakla beraber, West'te plat-dia gibi derecelerde takılan arkadaşların kendini avutmak ve TR'deki oyunculara karşı üstünlük kurmak için uydurduğu bir yalan.
Birkaç mesaj önce yazdığım gibi, TR'deki elmas ile EUW'daki elmas arasında fark yok. Bu fark, EUW challanger ile TR challanger dereceleri arasında geçerli sadece.

Doğru, 1700 olacak o.

Sizin takımın da bir farkı yok. Veigar, Yasuo, Nidalee; bu şampiyonların hepsi suikastçı sınıfına giren şampiyonlar. Ayrıca senin bu yaptığına k/da kasmak denir.

Base içinde beklemedim kda kasmakla ne ilgisi var ki? Düzgünce farm attım.

Base içinde beklemedim kda kasmakla ne ilgisi var ki? Düzgünce farm attım.
K/DA kasmak base içinde beklemek değildir zaten. Mid savaşı, Ejder savaşı, Baron savaşı gibi çeşitli Takım savaşlarında etkin rol oynamamak ve savaşmaktan kaçmaya denir K/DA kasmak. Takım arkadaşlarının K/DA'larına bakacak olursak oyunda epey bir takım savaşı dönmüş ama sen katılmak yerine botta AFK Farm yapmışsın gibi.
Tabii burada tamamen seni suçlayamam, takımın da berbat; Ama bu maçta iyi oynadığını savunamazsın bana. Dediğim gibi, herkesin kötü maçı olabilir.

Keşke maç geçmişine bakıp konuşmasan o maçta takımın trollemediğini nereden biliyorsun Full spelleri olan adamlara dive atıp kastırıp lane oyunumu bitirdilerse benim sorunum mu?
Dostum o maçta bariz şekilde kaybeden tek lane senin oynadığın lane karşındaki ADC Sivir takımının sahip olduğu 35 killin 25'ine doğrudan katkı vererek sırtlamış. Sen ise oyunu 0/11/2 gibi komik bir rakamla bitirmişsin ve takım dive atıp öldü diyorsun. 23 dakikalık oyunda aldığın görüş skoru 6 ama aynı KDA'lı kişiler senin oyununa gelince TR çok berbat EUW geçeyim her şey düzelir kafasına geçiyorsun evet TR sunucusu toxiclik bakımından berbat bir halde ama diğer konularda EUW'dan farkını görmüyorum.

K/da kasmak base içinde beklemek değildir zaten. Mid savaşı, ejder savaşı, baron savaşı gibi çeşitli takım savaşlarında etkin rol oynamamak ve savaşmaktan kaçmaya denir k/da kasmak. Takım arkadaşlarının k/da'larına bakacak olursak oyunda epey bir takım savaşı dönmüş ama sen katılmak yerine botta AFK farm yapmışsın gibi.
Tabii burada tamamen seni suçlayamam, takımın da berbat; ama bu maçta iyi oynadığını savunamazsın bana. Dediğim gibi, herkesin kötü maçı olabilir.

İyi oynamak değil hak ettikleri gibi oynadım zaten alakasız fightlara girerek öldüler farm yapmak yerine geriye düştüysen çaren farm, aptal gibi savaşılmaz inatla.

Düşük elo EUW sunucusunda da hiçbir fark yok aslında. Oranın çoğunluğunu da Türkler oluşturuyor ve toksik, her yerde toksiktir maalesef. Eğer toksik kitleyi çekemiyorsanız direkt bırakın derim oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı