LoL Üst Koridor Şampiyon Önerisi

jameshhetfield

Hectopat
Daha fazla  
Ben Pantheon, Ornn yada Sett arasından birini açmayı düşündüm. Sizce hangisini açayım? Ya da başka öneriniz varsa yazar mısınız?

Üçü arasından Pantheon'u aç. İstediğin şekilde oynarsın. Karakter zaten çok basit. Yükler kırmızı olduğunda yetenekler güçleniyor. Sürekli dürtebilirsin, direkt girip çok fazla hasar verirsin ve hasar yemeni engelleyen yeteneği de var. Yeni başlayanlar için Ornn gibi bir tankı alıp takımın her kötü olduğunda çıldırmana gerek yok.

Ornn açman takdirde senin bütün hasarı tanklaman ve takımının bütün hasarı vurması gerekli. Eğer takımın tamamen güçlüyse sıkıntı yok ama takımın güçsüzse oyunu kaybedersin. Ben olsam Pantheon seçerdim. Hem tank, hem sersemletmesi var, hem de hasarı var. Daha ne olsun. Ap Malphite'da güçlü. Hele ki kırılgan bir hero varsa karşında direk kesebiliyorsun. Bu 3 hero arasından ben olsan Pantheon açardım. Fiora'da öneririm. Hem mobil, hem hasarı var, hem de dokunulmazlığı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı