LoL ve CS:GO Bitiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cs benim için uzun bir serüven onu kolay kolay bırakmam

CS, GO olmadan önce yani Cafe LAN ortamından çıktığından itibaren şahsım adına bitmişti. Diğerine ise hiç bulaşmadım yorum yok.
Aynen. Benim için CS; kafeyi doldurup CS 1.5'de turnuva yapmaktı. Iceworld oynardık, De_rats oynardık, sis atana söverdik. Sonra halflife'a geçip gizlice kapıyı kapatana söverdik. Böcek atana söverdik. Şimdi milletin derdi rank atlamak olmuş. Süslü kostümler olmuş.

CS: GO biter mi bilemem, ama CS serisinin bitmeyeceğini düşünüyorum. Aynı şekilde LoL de bitmez. Ben şahsen 2 oyunu da saçma bulurum ve hiç oynamadım. Fakat bazı insanlar bu oyunları seviyor ve oyunlar her şekilde hayata tutunuyorlar.

Arkadaşlar CS dediğiniz oyunun bittiği, biteceği falan yok. CS bir oyun değil, CS bir MARKADIR.
Nasıl ki Selpak denince akla mendil geliyor; Silahlı oyun denince de akla CS geliyor.

Alışmış kudurmuşdan beterdir derler, Türk Milleti alıştı artık bu oyuna, kolay kolay bırakamaz.

LoL hakkında bir şey söyleyemem hiç oynamadım ama CS:GO çok fazla oyuncu kaybetti ve bu kayıp hala devam ediyor. Bitmesine bitmez ama eski günlerine dönmeleri de neredeyse imkansız.
@ınFlames140 Bence yanılıyorsunuz turnuvalar haricinde CS GO ilk beşe bile giremiyor.

Counter-Strike bitiyor mu? Hâla 1.6’nın oynandığını düşünürsek bitmesi imkansız gibi. Öyle ki 1.6’dan sonra 2 yıl ara verdim ama artık iyice özleyince GO’ya başladım.

Şimdi bırakanlar maksimum 1 yıl sonra tekrar geliyor. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı