LoL ve CS:GO için fare önerisi

EfeBozdogan

Hectopat
Genellikle LoL ve CS:GO oynuyorum. Elim 18 cm palm ve fingertip arası tutuyorum. Hem kaliteli hem de ergonomik bir fare istiyorum. Bütçem 400-600. Ayrıca senseiten almayı düşünüyorum.

Kardeşim hiç şakam yok 9 yıldır bu Mouse'u kullanıyorum harika bir şey bozuldu mu? At gitsin yenisini al ki; bozulması çok zor tıklaması güzel ve LoL'de hafif mouse istediği için mükemmel bir seçim olur diyebilirim...
Mouse:

Genellikle LoL ve CS:GO oynuyorum. Elim 18 cm palm ve fingertip arası tutuyorum. Hem kaliteli hem de ergonomik bir fare istiyorum. Bütçem 400-600. ayrıca senseiten almayı düşünüyorum.

Bunu görürdüm heveslenirdim ne günlerdi be.

Genellikle LoL ve CS:GO oynuyorum. Elim 18 cm palm ve fingertip arası tutuyorum. Hem kaliteli hem de ergonomik bir fare istiyorum. Bütçem 400-600. Ayrıca senseiten almayı düşünüyorum.
Hocam bu tür olayları aslında mağazada gidip senin kendin test etmen gerekiyor yani biz bişey deriz senin hoşuna gitmez,o oyunlar rekabetçi olduğu için her saniyenin önemi var o yüzden az biraz kendi araştırmaların sonucunda alacağını belirlemen lazım,bir çok e sporcu gaming mouse bile kullanmıyor ağır vs diye,eski küçük olanları kullananlar var,iş sende bitiyor yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı