EfeBozdogan
Hectopat
Genellikle LoL ve CS:GO oynuyorum. Elim 18 cm palm ve fingertip arası tutuyorum. Hem kaliteli hem de ergonomik bir fare istiyorum. Bütçem 400-600. Ayrıca senseiten almayı düşünüyorum.
Genellikle LoL ve CS:GO oynuyorum. Elim 18 cm palm ve fingertip arası tutuyorum. Hem kaliteli hem de ergonomik bir fare istiyorum. Bütçem 400-600. ayrıca senseiten almayı düşünüyorum.
Sensei ten mi bu mu?
Hocam bu tür olayları aslında mağazada gidip senin kendin test etmen gerekiyor yani biz bişey deriz senin hoşuna gitmez,o oyunlar rekabetçi olduğu için her saniyenin önemi var o yüzden az biraz kendi araştırmaların sonucunda alacağını belirlemen lazım,bir çok e sporcu gaming mouse bile kullanmıyor ağır vs diye,eski küçük olanları kullananlar var,iş sende bitiyor yani.Genellikle LoL ve CS:GO oynuyorum. Elim 18 cm palm ve fingertip arası tutuyorum. Hem kaliteli hem de ergonomik bir fare istiyorum. Bütçem 400-600. Ayrıca senseiten almayı düşünüyorum.
Senseiten mi bu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.