LoL West Ani Ping Problemi

Yer
Amasya
Merhaba arkadaşlar ben West'te oynuyorum pingim normalde 69-70 değerlerinde rahat oynuyorum. Fakat bazı oyunlarda bir anda 150-250 arasında gidip gelmeye başlıyor, bu bazen 5 dakika bazen de oyun bitene kadar devam ediyor ne yapmam lazım? Ayrıca pingimi 70'in altına düşürebilir miyim?

70'in altına düşürebileceğini zannetmiyorum. Belki Wifi ile bağlanıyorsan eğer kabloluya geçişin pingini ve lagları azaltabilir. O ping fırlamalarının sebebinin West olduğunu değil, internetinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Wifiyi kapatabilirsin oyun oynarken. Arka planda güncelleme vs. varsa bunlara dikkat et.

60 küsürlere belki düşer. Ama fazlası olmaz aradaki mesafeden ötürü. Server Türkiyeye taşınmadan önce o ping zaten 68 olduğu zaman çok iyi kabul ediliyordu. Oynayışta hiçbir problem yoktu. Yani 59-75 arası ping iyi bir oyun deneyimi sunar. Senin sorununa gelelim. Aynı sorunu üniversite evimde bende yaşıyordum 1-2 sene önce. Sorun sık yaşanmaya başlayınca servis cağırdım eve, hem hız için Superonline'dan TTNET'e geçecektim. Adam cihazı taktı direkt 9 ping görünüyordu. Modemden çıkan ping ise 100-200 arasındaydı (wifi değil kablolu kullanıyor olmama rağmen.). Sorun modemden kaynaklanıyordu yani. Sonra Asus'un bir modemini aldım. Hiç almadığım kadar iyi performans vermeye başladı. Ping yükselme durumunu bir daha yaşamadım hiç.

Ethernet kablosuyla bağlanıyorum, diğer oyunlar da bu tarz bi problem hiç yaşamadım fakat LoL'de 2-3 oyun da kesin oluyor bu olay. Ping çıktığın da telefonları kontrol ettiriyorum fakat bi kullanım söz konusu olmuyor.

Diğer oyunlar da problem yoksa, ticket atabilirsin. Sana hextech onarım aracı önereceklerdir. Oradan çıkan değerleri ticket attığın yere gönderirsin. Belki bir çözüm bulunur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı