dünyalılardantiskiniyorum Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 13 Çözümler 1 10 Mayıs 2020 #1 League of Legends West sunucusunda tek bir oyunda zaman kaybetmeden ve efor harcamadan herhangi bir şekilde perma ban yemek istiyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2020
League of Legends West sunucusunda tek bir oyunda zaman kaybetmeden ve efor harcamadan herhangi bir şekilde perma ban yemek istiyorum. Ne yapmalıyım?
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 10 Mayıs 2020 #11 Oyunu kaldır ve bir daha girme, meşgul edecek başka şeyler bul. Artı 0 Eksi
KS KS dünyalılardantiskiniyorum Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 13 Çözümler 1 10 Mayıs 2020 #12 Fenxy dedi: İnşallah ban yemek için oyunda millete sövüp bilerek feedlemiyorsundur Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de ticket attım. Artı 0 Eksi
Fenxy dedi: İnşallah ban yemek için oyunda millete sövüp bilerek feedlemiyorsundur Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de ticket attım.
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 655 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Mayıs 2020 #13 dünyalılardantiskiniyorum dedi: Hayır tabii ki de ticket attım. Genişletmek için tıkla... Güzel. Çünkü bazı mahluklar girip ana avrat sövüp dakika 15'e kadar 0-8-0 gidip 15 FF verdirmeye çalışıyorlarda ondan dolayı dedim. Artı 0 Eksi
dünyalılardantiskiniyorum dedi: Hayır tabii ki de ticket attım. Genişletmek için tıkla... Güzel. Çünkü bazı mahluklar girip ana avrat sövüp dakika 15'e kadar 0-8-0 gidip 15 FF verdirmeye çalışıyorlarda ondan dolayı dedim.
XReallyShot37 Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 10 Mayıs 2020 #14 Arkadaşının hesabını falanmı banlatmaya çalışıyorsun XD Artı 0 Eksi
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 10 Mayıs 2020 #15 Fenxy dedi: Güzel. Çünkü bazı mahluklar girip ana avrat sövüp dakika 15'e kadar 0-8-0 gidip 15 FF verdirmeye çalışıyorlarda ondan dolayı dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam TR sunucusunda mı oynuyorsunuz? En çok o sunucuda sıkıntılar yaşandığı söyleniyor. Artı 0 Eksi
Fenxy dedi: Güzel. Çünkü bazı mahluklar girip ana avrat sövüp dakika 15'e kadar 0-8-0 gidip 15 FF verdirmeye çalışıyorlarda ondan dolayı dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam TR sunucusunda mı oynuyorsunuz? En çok o sunucuda sıkıntılar yaşandığı söyleniyor.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Mayıs 2020 #16 safadoganayss dedi: Perma ban yemek yerine hesabı satabilirsiniz hem arkadaşlarınızın davetinden kurtulursunuz hem para kazanırsınız Genişletmek için tıkla... Dostum bu kesinlikle uygun değil! Bu öneriye şiddetle karşıyım. Son düzenleme: 10 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
safadoganayss dedi: Perma ban yemek yerine hesabı satabilirsiniz hem arkadaşlarınızın davetinden kurtulursunuz hem para kazanırsınız Genişletmek için tıkla... Dostum bu kesinlikle uygun değil! Bu öneriye şiddetle karşıyım.
KS KS dünyalılardantiskiniyorum Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 13 Çözümler 1 10 Mayıs 2020 #17 Salih METİN dedi: Hocam TR sunucusunda mı oynuyorsunuz? En çok o sunucuda sıkıntılar yaşandığı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... West Artı 0 Eksi
Salih METİN dedi: Hocam TR sunucusunda mı oynuyorsunuz? En çok o sunucuda sıkıntılar yaşandığı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... West
A 'Alemdar Megapat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 225 Çözümler 2 10 Mayıs 2020 #18 Nahri dedi: Dostum bu kesinlikle legal değil! Bu öneriye şiddetle karşıyım. Genişletmek için tıkla... Anayasanın hangi maddesine aykırı da legal olmuyor açıklayabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Nahri dedi: Dostum bu kesinlikle legal değil! Bu öneriye şiddetle karşıyım. Genişletmek için tıkla... Anayasanın hangi maddesine aykırı da legal olmuyor açıklayabilir misiniz?
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 10 Mayıs 2020 #19 Nahri dedi: Dostum bu kesinlikle legal değil! Bu öneriye şiddetle karşıyım. Genişletmek için tıkla... Dostum bütün yayıncılar göstere göstere yapıyor hiç birşey olduğu yok , sadece kurallarda yasak yazıyor , yasak olduğu falan yok. Artı 0 Eksi
Nahri dedi: Dostum bu kesinlikle legal değil! Bu öneriye şiddetle karşıyım. Genişletmek için tıkla... Dostum bütün yayıncılar göstere göstere yapıyor hiç birşey olduğu yok , sadece kurallarda yasak yazıyor , yasak olduğu falan yok.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.052 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #20 Hesabınızı satın çok ucuzdan. Hem para kazanın hem birini sevindirin. Artı 0 Eksi