LoL yeni server ödülleri

Kaiser Kayn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba LoL yeni serverlara özel ödüller getirdi, bende 19 levellik smurf hesabımı o serverlara taşıdım. Hesap ayarlarına baktığımda anlaşılan başka serverlara geçiş bulunamıyor. Sizce ileride Riot açar mı? Bunun masrafı ne olur?

Yeni sunucuya hesap transfer etmek tek seferlik ve tek yönlü olacak şekilde bir mavi öz ile yapılıyordu, ancak yeni sunucu yüzünden diğer sunucuların transferlerini geçici olarak kapattılar. Altı hafta içerisinde transferlerin tekrar aktif edilmesini planladıklarını söylemişlerdi ancak net bir tarih yok. Hesabını TR'ye geçirmek için ise normal transfer ücreti (RP) ödeyeceksin.

Yeni sunucuya hesap transfer etmek tek seferlik ve tek yönlü olacak şekilde bir mavi öz ile yapılıyordu, ancak yeni sunucu yüzünden diğer sunucuların transferlerini geçici olarak kapattılar. Altı hafta içerisinde transferlerin tekrar aktif edilmesini planladıklarını söylemişlerdi ancak net bir tarih yok. Hesabını TR'ye geçirmek için ise normal transfer ücreti (RP) ödeyeceksin.

Kral sence bu ne kadara patlar?

Son düzenleme:
Bulunduğun sunucunun RP'sini alacaksın diye biliyorum.

Aynı sorunu yaşayan başka birisi LoL destek ekibine bilet atıp durumu açıklamış ve hesabını tekrar TR'ye aktarmışlar. Dene istersen.

Görevleri tamamlayıptamı yapayım bunu.

Bulunduğun sunucunun RP'sini alacaksın diye biliyorum.

Aynı sorunu yaşayan başka birisi LoL destek ekibine bilet atıp durumu açıklamış ve hesabını tekrar TR'ye aktarmışlar. Dene istersen.

Yani görevler kalıyor mu TR'de?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı