EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Merhabalar, uzun zamandır LoL oynuyorum. Hiçbir zaman kasma yoktu, oyunu orta ayarlarda 50 60 FPS oynuyor iken bir an bir şeyler oldu. Yarın oldu ve oyunda mesela Yasuo ile e + Q attığımda oyun 3 saniye takılı kalıyor, bir bakıyorum ki ölmüşüm.
Merhabalar, uzun zamandır LoL oynuyorum. Hiçbir zaman kasma yoktu, oyunu orta ayarlarda 50 60 FPS oynuyor iken bir an bir şeyler oldu. Yarın oldu ve oyunda mesela Yasuo ile e + Q attığımda oyun 3 saniye takılı kalıyor, bir bakıyorum ki ölmüşüm.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #2 Sisteminizi tahmin mi edelim? Artı 0 Eksi
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 13 Şubat 2021 #3 Sisteminiz nedir? LoL'e sürekli olarak görsel geliştirmeler geliyor eski bir sisteminiz varsa yaşadığınız sorun normal. Artı 0 Eksi
Sisteminiz nedir? LoL'e sürekli olarak görsel geliştirmeler geliyor eski bir sisteminiz varsa yaşadığınız sorun normal.
KS KS EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 lykiamami dedi: Sisteminizi tahmin mi edelim? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon R5 Graphics. AMD A8-6410 APU. Normal şekildede söyleyebilirdiniz Artı -1 Eksi
lykiamami dedi: Sisteminizi tahmin mi edelim? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon R5 Graphics. AMD A8-6410 APU. Normal şekildede söyleyebilirdiniz
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #5 EgeStrqfes dedi: AMD Radeon R5 Graphics. AMD A8-6410 APU. Normal şekildede söyleyebilirdiniz Genişletmek için tıkla... Normal şekilde söyledim zaten? Artı 0 Eksi
EgeStrqfes dedi: AMD Radeon R5 Graphics. AMD A8-6410 APU. Normal şekildede söyleyebilirdiniz Genişletmek için tıkla... Normal şekilde söyledim zaten?
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 13 Şubat 2021 #6 EgeStrqfes dedi: AMD Radeon R5 Graphics. AMD A8-6410 APU. Normal şekildede söyleyebilirdiniz Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM var sistemde? 4 altı artık kurtarmıyor LoL için. Artı 0 Eksi
EgeStrqfes dedi: AMD Radeon R5 Graphics. AMD A8-6410 APU. Normal şekildede söyleyebilirdiniz Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM var sistemde? 4 altı artık kurtarmıyor LoL için.
KS KS EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #7 turkkomandosu dedi: Kaç GB RAM var sistemde? 4 altı artık kurtarmıyor LoL için. Genişletmek için tıkla... 8 GB ram 1TB depolama. Artı 0 Eksi
turkkomandosu dedi: Kaç GB RAM var sistemde? 4 altı artık kurtarmıyor LoL için. Genişletmek için tıkla... 8 GB ram 1TB depolama.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Şubat 2021 #8 Hocam sistem ısınıyor olabilir. Sıcaklık değerlerini atabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 13 Şubat 2021 #9 EgeStrqfes dedi: 8 GB ram 1TB depolama. Genişletmek için tıkla... Sistemde ekran kartı olmadığı için normal diye düşünüyorum. Ayarlar yüksekse düşüğe çekin düşükteyse yapabilecek bir şey yok ekran kartı ekleyin. Artı 0 Eksi
EgeStrqfes dedi: 8 GB ram 1TB depolama. Genişletmek için tıkla... Sistemde ekran kartı olmadığı için normal diye düşünüyorum. Ayarlar yüksekse düşüğe çekin düşükteyse yapabilecek bir şey yok ekran kartı ekleyin.
KS KS EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 914 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #10 turkkomandosu dedi: Sistemde ekran kartı olmadığı için normal diye düşünüyorum. Ayarlar yüksekse düşüğe çekin düşükteyse yapabilecek bir şey yok ekran kartı ekleyin. Genişletmek için tıkla... Açıkçası pek bir bilgim yok merak ettim de, R5 Graphics ne oluyor tam olarak? Ekran'a girince bu gözüküyorda ondan sordum. Artı 0 Eksi
turkkomandosu dedi: Sistemde ekran kartı olmadığı için normal diye düşünüyorum. Ayarlar yüksekse düşüğe çekin düşükteyse yapabilecek bir şey yok ekran kartı ekleyin. Genişletmek için tıkla... Açıkçası pek bir bilgim yok merak ettim de, R5 Graphics ne oluyor tam olarak? Ekran'a girince bu gözüküyorda ondan sordum.