onu arkadaşım için sormuştummesajlara baktım 8gb 2666 mhz ram önerisi istemişsiniz ancak nedense 32 gb gskill 3600mhz raminiz var bunlar gökten inmedi herhalde?
en yüksekte ve dikey senkronizasyon kapalıAyarlar neyde belki dikey senkronizasyon açıktır.
Onu arkadaşım için sormuştum.
En yüksekte ve dikey senkronizasyon kapalı.
1080p de oynuyorum eskiden böyle bir problemim yoktu 2 haftadır oluyor 200 de sabit fps im max.Çözünürlük 8K falan olabilir mi? Bir de FPS kısıtlama kaçta dikey senkronizasyondan bahsetmiyorum.
sınırsız yapınca da 230 240 civarı oluyor başlangıçta fakat ilerleyince düşüyor dediğim fps değerlerine ve sanki donarak takılarak gibi ilerliyorumSınırsız yapın bir de öyle bakın kaç alıyorsunuz.
1080P de oynuyorum eskiden böyle bir problemim yoktu 2 haftadır oluyor 200'de sabit FPS'im Max.
ekran kartına bağlıAcaba ekran kartı yerine işlemci nin intergrated Graphics'ini kullanıyor olabilir misiniz monitörden çıkan hdmi/displayport kablosu ekran kartına bağlı değil mi?
Ekran kartına bağlı.
yine de yardımınız için teşekkür ederim120 110'lara düşmesi (belki) normal olabilir çünkü LoL işlemciye odaklı bir oyun hem de işlemcinin çekirdeklerinden bir tanesinin %80'ini kullanıyor ama yine de FPS'iniz düşük nedenini bilmiyorum kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.