LoL'de Atatürk'e ve dini değerlere söven tipler nasıl bitecek?

Zaten eğer Riot paraya düşkün olmasaydı kimlik doğrulama getirirdi bu sayede hem smurfler azalırdı hem de kolayca ceza alabilirler kimlikleri belli olduğu için.

Aynen öyle. Bir şirket sırf para için kendini bu kadar aşağılamamalı sırf para yüzünden Allah'a,Atatürk'e söven adamlara göz yumulmamalı.

Rankımdan kaynaklı hiçbir milli ve dini değeri olmayan ve karınca kadar değeri olmayan homo-erectus tipleriyle oyuna giriyorum. Susturuyorum ama tek tek raporla bitmiyorlar. Ne düşünüyorsunuz? Hayır realde söyleyecek cesaretleride yok topluluk içinde söyleseler başlarına neler geleceğini biliyorlar.
bitmeyecek. çünkü herkes birbirinden gördugu seyi yapıp duruyor. örnek veriyorum, bunu yapan tipleri baska bir cocuk görse komik oldugunu düsünüp oda aynı seyi yapıcak ve oda kendisinin komik oldugunu düsünecek. bide zaten bunları yapanların geneli cok kücük yastaki insanlar oluyor.

bitmeyecek. çünkü herkes birbirinden gördugu seyi yapıp duruyor. örnek veriyorum, bunu yapan tipleri baska bir cocuk görse komik oldugunu düsünüp oda aynı seyi yapıcak ve oda kendisinin komik oldugunu düsünecek. bide zaten bunları yapanların geneli cok kücük yastaki insanlar oluyor.
Evet ama bizde küçük olduk. Bende çocuk oldum ve böyle şeylerin kötü olduğunun bilincindeydim. Aileden aldıkları eğitimin ve ahlakında burda önemi var bence.

Evet ama bizde küçük olduk. Bende çocuk oldum ve böyle şeylerin kötü olduğunun bilincindeydim. Aileden aldıkları eğitimin ve ahlakında burda önemi var bence.
senin küçük oldugun dönemle suan ki küçük cocukların yasadıgı dönem arasında cok fark var. bundan 5-10 sene önce böyle insanlar nerdeyse yok gibi birseydi. bu ve bunların olmasının sebebi ya senin de dedigin gibi aile ile alakalı yada dısardan görup duyup bunu iyi birsey, komik birsey sanmaları. suan Allaha sövüp saymanın bile yaygın oldugu bir dönemde yasıyoruz mesela. ve yine dedigim gibi böyle tiplemeler 8-9 sene öncesine kadar yok olan insan tipleriydi. ne olduysa su pandemide ve sonrasında oldu.

Oynaması ücretsiz oyunların bence genel sorunu Valorant CS2 gibi geçenlerde Delta Force oyununda birisi takım arkadaşının ırkına ailesine dinine bayrağına bir hakaret etti.

Rankımdan kaynaklı hiçbir milli ve dini değeri olmayan ve karınca kadar değeri olmayan homo-erectus tipleriyle oyuna giriyorum. Susturuyorum ama tek tek raporla bitmiyorlar. Ne düşünüyorsunuz? Hayır realde söyleyecek cesaretleride yok topluluk içinde söyleseler başlarına neler geleceğini biliyorlar.

Atatürk'e sövenler ceza yemiyor ama şimdiki Cumhurbaşkanı'na sövmeyi bırak eleştirseler o saatte tutuklanırlar o yüzden hiçbir şey olmayacak onlara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı