LoL'de "bir şeyler ters gitti" hatası nasıl düzeltilir?

Daha fazla  
LoL oyununda şu son 3 hafta kadar bir süredir başlayan "bir şeyler ters gitti" hatası alıyorum sebebini bilen var mı? Çözümü nedir? 2 kez tekrar yükledim hala devam etmekte. Şampiyon seçim ekranı sırasında Hero kitleyemiyorum veya karşılaşma kabul ekranında takılı kalıyor şampiyon seçim ekranına geçmiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-07 155000.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-07 155000.png
    788,8 KB · Görüntüleme: 297
Lol repair hextech tool var onarım için lol'ün kendi sitesinde onu indirip tam onarımı deneyin isterseniz. DNS ve internetle ilgili ayarları da kontrol ediyor, belki işinize yarar.

LP kaybediyorsunuz hocam saygılar.

DX9 açık deneyin onu kapadım ve sorun tekrar başladı azaltıyor ya da sorunu çözüyor tam emin olamadım WARP kapalı DX9 açık tasarruf modu açık ve oyun sırasında istemci kapat her zaman seçeneğinde kullanıyorum şu an.

Bu problemin bir çözümü yok. Bu oyunla alakalı bir sorun. Güncelleme beklemekten başka çare yok maalesef.

Oyuna güncelleme de geldi sezon 14 oldu hala sorun devam etmekte :(

Son düzenleme:
DX9 açık deneyin onu kapadım ve sorun tekrar başladı azaltıyor ya da sorunu çözüyor tam emin olamadım WARP kapalı DX9 açık tasarruf modu açık ve oyun sırasında istemci kapat her zaman seçeneğinde kullanıyorum şu an.

Oyuna güncelleme de geldi sezon 14 oldu hala sorun devam etmekte :(

Arkadaşlar yok mu bir bilen çıldırmak üzereyim artık yarımşar saat bekliyorum seçim ekranından çıktığım için ve LP gidiyor şaka gibi.

Dostum hangi interneti kullanıyorsun?

Yok hocam internetle alakası yok çünkü sadece LoL'de oluyor.
Çözümünü bulabildiniz mi?

Dostum ben Netspeed kullanıyorum Türk Telekom altyapısı 14 Aralık 2023'te ki bakım çalışması sonrası bu hata bende oldu Netspeed'i aradım durumu anlattım telefon internetiyle denedim sorun olmadı demek ki sorun Netspeed'te. Şu anda sorun devam etmiyor çözüldü gibi ama ben bilgisayara formatta attım kesin olsun diye. Cidden çok sinir bir durum :(

Sizin internet servis sağlayıcınız kim ve hangi bölgede oturuyorsunuz? Bana Netspeed tarafından söylenen şey bir bakım çalışmasının olduğu ve bu bakım çalışmasının Türk Telekom tarafından fiber dönüşüm adı altında yapıldığı ve sürecin 3 gün önce tamamlandığını ilettiler. Bende sorun çözülsün diye bir sürü şey deniyorum. WARP indirdim arkadaşın da dediği gibi DX9'a aldım oyunu tam olarak çözüldü mü devam mı ediyor şunu yaptım düzeldi diyebileceğim bir şey olmadı maalesef. Ara sıra olmaya devam ediyordu. Ama sizinde bildiğiniz gibi oyuna güncelleme geldi bakalım şu anda WARP kapalı DX9 açık bir şekilde oynuyorum.
hocam şuanda nasıl oynuyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı