LoL'de dava yenir mi?

Uzun süredir LoL oynuyorum klasik sövüş falan zaten ama hayatımda ilk defa LoL'de bu kadar ciddi şekilde seni dava edeceğim diyen birisi oldu. Sizinle uğraşacağım falan filan, ailenize rezil edeceğim; hocam sizce ne olur, dava yer miyim?
Yiyebilirsin fakat bununla uğraşacak zamanı, maddiyatı olan birine denk gelmen çok zor.

LoL'de kaç kere duymuşumdur bu cümleyi. Eğer gerçekten dava etselerdi, adliyeden çıkamazdım herhalde. :D

Bal gibi de yersin. Üstelik adamın öyle uğraşmasına da gerek yok sadece savcılığa gidip dilekçe verecek tek yapması gereken bu. Oyun diye hafife almayın LOL ün zaten Türkiye'de sunucuları var tüm IP bilgileriniz orada.

1 dilekçeye ve dilekçe sonucu savcılığın ilgili kurumdan IP bilgilerini istemesine bakar sonrası zaten malum önce karakoldan ifade için çağrılırsın, daha sonra mahkeme süreci başlamadan arabulucu arar orada da sonuç çıkmayacağı için dava aşamasına gider ve daha önce böyle bir vukuatın yoksa para cezası + 5 yıl hükmün açıklanmasının geriye bırakılması yani 5 yıl içinde aynı suçtan tekrar dava açılırsa GG.

Umarım dava eder.

Dava yiyebilirsin.Ama düşük ihtimal kesinlikle hayır falan diyemezsin eğer ciddiyse bir de o adam yeme ihtimalin artar.

Bal gibi de yersin. Üstelik adamın öyle uğraşmasına da gerek yok sadece savcılığa gidip dilekçe verecek tek yapması gereken bu. Oyun diye hafife almayın LoL'ün zaten Türkiye'de sunucuları var tüm IP bilgileriniz orada.

1 dilekçeye ve dilekçe sonucu savcılığın ilgili kurumdan IP bilgilerini istemesine bakar sonrası zaten malum önce karakoldan ifade için çağrılırsın, daha sonra mahkeme süreci başlamadan arabulucu arar orada da sonuç çıkmayacağı için dava aşamasına gider ve daha önce böyle bir vukuatın yoksa para cezası + 5 yıl hükmün açıklanmasının geriye bırakılması yani 5 yıl içinde aynı suçtan tekrar dava açılırsa gg.

Umarım dava eder.

Umarım dava edere gerek yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Shacolambaç, bir daha oyunda kimseye sövme de maksimum oyun hesabın banlanır. Her küfür edene dava açılacak olsaydı, LoL sunucusunun yarısı davalık olurdu. Bundan emin olabilirsin ve küfüre dava açmak da bu kadar kolay değil. Bu arkadaşlar, hayatı sanırım toz pembe sanıyor da X ve Instagram gibi yerlerden edilen küfüre hemen dava açılabilir. Önemli olan, kişinin kendi adını ve soyadını ya da resmini kullanması, bunlar kullanılmıyorsa kişiye küfür etmedim. Fake hesabındaki isme küfür ettim diyerek aradan sıyrılabilir davalı kişi. Konu yorumlarında boş keseden atıp duruyorlar da amaçları seni korkutmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı