LoL'de demir ELO'dan çıkılamıyor

feyyazz123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i9 13900k
3090 White
G.skill 7800mhz 2x16gb
Asrock z790 LiveMixer
Samsung 990 Pro 1tb
Thermaltake tower 500 White
corsair h150i capellix xt
Gerçekten sıkıldım. Vladimir mis veya ADC kog maw veya Jungle Shaco Shyvana falan oynuyorum. Nadiren oyunu taşıyorum yani %20 gibi bir olasılıkla ancak anlamıyorum.

Oyunuma gelen 5 kişiden 2'si ağır feedliyor. Elodan çıkılmıyor kafayı yemek üzereyim. Safe oyna dediğimiz adam adamın üzerine koşuyor ve elodan çıkmak imkansız. Benim skorlarım 8 late'e doğru 18-20 8 falan oluyor. Ama oyun hep kaybediliyor.

Gerçekten sıkıldım. Vladimir mis veya ADC kog maw veya Jungle Shaco Shyvana falan oynuyorum. Nadiren oyunu taşıyorum yani %20 gibi bir olasılıkla ancak anlamıyorum.

Oyunuma gelen 5 kişiden 2'si ağır feedliyor. Elodan çıkılmıyor kafayı yemek üzereyim. Safe oyna dediğimiz adam adamın üzerine koşuyor ve elodan çıkmak imkansız. Benim skorlarım 8 Late'e doğru 18-20 8 falan oluyor. Ama oyun hep kaybediliyor.

Hocam top lanede heim oynayın çıkarsınız :D

Ya hocam aklım almıyor nasıl demirden çıkamayıp dia elodan zor diyebilirsiniz şuan oyunu pek oynamadığım için tr 300 lp falanım bana demir 4 hesap verin 0 lose ile zümrüte kadar çıkartırım demirden çıkamıyorsanız birçok hata yapıyorsunuzdur lütfen hatalarınıza dikkat edin ve birdahaki oyunlarda yapmamaya özen gösterin kolayca çıkabilirsiniz hatayı kendinizde arayın.

Ya hocam aklım almıyor nasıl demirden çıkamayıp dia elodan zor diyebilirsiniz şu an oyunu pek oynamadığım için TR 300 LP falanım bana demir 4 hesap verin 0 lose ile zümrüte kadar çıkartırım demirden çıkamıyorsanız birçok hata yapıyorsunuzdur lütfen hatalarınıza dikkat edin ve bir dahaki oyunlarda yapmamaya özen gösterin kolayca çıkabilirsiniz hatayı kendinizde arayın.

Esnekte dia 2'yim o yüzden diyebiliyorum 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı