trurebellion
Hectopat
Değil öyle bir şey yok yeni sistem ile flexte demir ile dia bile aynı oyuna denk geliyor kafanızdan bir şeyler uydurmayın. Kendi oyununuzu geliştirirseniz çok rahat demirden çıkarsınız iyi günler.
engage support oynarım dersen at nıckını cıkarayım senıGerçekten sıkıldım. Vladimir mis veya ADC kog maw veya Jungle Shaco Shyvana falan oynuyorum. Nadiren oyunu taşıyorum yani %20 gibi bir olasılıkla ancak anlamıyorum.
Oyunuma gelen 5 kişiden 2'si ağır feedliyor. Elodan çıkılmıyor kafayı yemek üzereyim. Safe oyna dediğimiz adam adamın üzerine koşuyor ve elodan çıkmak imkansız. Benim skorlarım 8 late'e doğru 18-20 8 falan oluyor. Ama oyun hep kaybediliyor.
demirden cıkamıyorsun ama?Esnekte dia 2'yim o yüzden diyebiliyorum![]()
Oda olmazki heim 5V1 carı degil zaten heim ile yapacağım en fazla lanede kazanmak olur.
mmrım yüksek takımıma 4 maymun veriyor bu yüzdendirMuhtemelen sen kötü oynuyorsundur. Evet gerçekten o elodan çıkmaman için lol birşeyler deneyip daha bataklık oyuncuları takımına veriyor olabilir ama bu bahane değil. Biraz farkını koysan çıkılamayacak bir elo değil.
Mmrım yüksek takımıma 4 maymun veriyor bu yüzdendir.
Maçı niye kaybettiniz? 1V5 atamadı mı heim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.