LoL'de düşük eloda kalma

JemBeylerr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Dereceli solo oynuyorum, her pozisyonda ne kadar iyi oynasam da demir 4 olduğu için her maç ya AFK'ya troll ya da feeder geliyor. Arkadaşlarım yeni hesap aç dedi. Bayağı da kostüm var gitmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım/ hangi Hero'ları oynamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi oynaman lazım oradan çıkabilmek için. Sırf bir şampiyon oynayıp çıkamazsın, sihirli bir şampiyon yok oyunda. Solo oynama, flex gir ve güzel oynayanları ekleyip arkadaş olarak hep beraber girin.

Demirden veya bronzdan çıkabilmek için çok iyi oynamana gerek yok ama bir şampiyon öğreneyip beni demirden çıkarsın diye de bir şey yok. Oynamayı sevdiğin bir lane ve 2-3 şampiyon belirle sadece onları oynayarak öğrenmeye çalış. Zamanla şampiyonun kombolarını, takas şemalarını, karşındaki şampiyona karşı nasıl oynaman gerektiğini çözersin bunları çözersen zaten demir ve bronz'u çok rahat geçersin.

Yanına bir arkadaşını falan al. Tek başına 4 tane primatı taşımak o dediğin sebeplerden dolayı zor olabiliyor bazen. İkiniz de iyi oynarsanız çıkarsınız.

Merhaba. Dereceli solo oynuyorum, her pozisyonda ne kadar iyi oynasam da demir 4 olduğu için her maç ya AFK'ya troll ya da feeder geliyor. Arkadaşlarım yeni hesap aç dedi. Bayağı da kostüm var gitmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım/ hangi Hero'ları oynamalıyım?

Soloda tek başına maç taşıyamazsın solonun amacı karşındaki adamı kastırmayıp takımını fightta tanklayıp kazandırmak jg oyna diyeceğim düşük elodasın ADC oynarsan bir ihtimal kite flan atabiliyorsan oyuna hakimsen taşırsın onun haricinde neredeyse bütün elo boosterlerin oynadığı mid lane var Yasuo yone gibi çarlar değil oyun sonu tek atan Fizz Syndra vb.

Soloda tek başına maç taşıyamazsın solonun amacı karşındaki adamı kastırmayıp takımını fightta tanklayıp kazandırmak jg oyna diyeceğim düşük elodasın ADC oynarsan bir ihtimal kite flan atabiliyorsan oyuna hakimsen taşırsın onun haricinde neredeyse bütün elo boosterlerin oynadığı mid lane var Yasuo yone gibi çarlar değil oyun sonu tek atan Fizz Syndra vb.

Hiç katılmıyorum top lane de çok fazla taşıyabileceğin karakter var. Aatrox, Darius, Garen, Camille, Irelia birkaç örnek mesela bunları oynayarak çok rahat taşıyabiliyorsun tüm oyunu. ADC ile taşımak tam tersine daha zor mesela yanındaki SUP'a bağlısın.

Botta yanına birisini bul Duo girin. Mid mümkünse oynamayın ben şahsen tercih etmiyorum çok gank yemeye açık bir koridor becerebiliyorsanız oynayın.

Hiç katılmıyorum top lane de çok fazla taşıyabileceğin karakter var. Aatrox, Darius, Garen, Camille, ırelia birkaç örnek mesela bunları oynayarak çok rahat taşıyabiliyorsun tüm oyunu. ADC ile taşımak tam tersine daha zor mesela yanındaki SUP'a bağlısın.

Dostum oyunu bilen bir Varus Vayne kısaca kite atan mobil çarlar gelirse istersen Darius Garen camill Irelia ile 20/0 git dakika 40 50 de LPni alır (EUW dia 3 peak)

Dostum oyunu bilen bir Varus Vayne kısaca kite atan mobil çarlar gelirse istersen Darius Garen camill ırelia ile 20/0 git dakika 40 50 de lpni alır (EUW dia 3 peak)

20 dakikada 20-0 giden bir Darius, Camille, Irelia'ya Vayne Varus hasar vuramaz ki neyi saçmalıyorsun. Oyunun dönmesi için oyunun uzaması gerekir ki Varus Vayne scale olsun ama iyi bir top lane oyuncusu dakika 25 de maksimum oyunun bitirir elinde lead varsa.

Son düzenleme:
20 dakikada 20-0 giden bir Darius, Camille, ırelia'ya Vayne Varus hasar vuramaz ki neyi saçmalıyorsun. Oyunun dönmesi için oyunun uzaması gerekir ki Varus Vayne scale olsun ama iyi bir top lane oyuncusu dakika 25 de maksimum oyunun bitirir elinde lead varsa.

Yazdığımı tekrar okumanı istiyorum 20 dakikada 20/0 giden diye bir şey yazıyor mu + 20 dakikada 20/0 düşük eloda oynayan biri olmayacağı için yüksek elo da dahil sorun yok çeşitli araştırmalar yaparak top lane Win rate ve bot lane winrate karşılaştırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı