A arsasds Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 50 14 Temmuz 2024 #1 Merhaba ben uzun zamandır düşük elodan çıkamıyorum, bu bronz Silver değil direkt demir, her ne kadar çalışsam da olmuyor. Jungle top oynuyorum.
Merhaba ben uzun zamandır düşük elodan çıkamıyorum, bu bronz Silver değil direkt demir, her ne kadar çalışsam da olmuyor. Jungle top oynuyorum.
HankSchrader Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 418 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12 Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB Anakart: GIGABYTE A520 M K V2 Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 Top lanede maçı tek başına taşıma potansiyeli olan şampiyonlar oyna. Artı 0 Eksi
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.609 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 arsasds dedi: Merhaba ben uzun zamandır düşük elodan çıkamıyorum, bu bronz Silver değil direkt demir, her ne kadar çalışsam da olmuyor. Jungle top oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Elo hell'de ise fresh account açabilirsin, oynayışın gelişirse çıkarsın. HankSchrader dedi: Top lanede maçı tek başına taşıma potansiyeli olan şampiyonlar oyna. Genişletmek için tıkla... Rumble olabilir aşırı güçlü şuan. Artı 0 Eksi
arsasds dedi: Merhaba ben uzun zamandır düşük elodan çıkamıyorum, bu bronz Silver değil direkt demir, her ne kadar çalışsam da olmuyor. Jungle top oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Elo hell'de ise fresh account açabilirsin, oynayışın gelişirse çıkarsın. HankSchrader dedi: Top lanede maçı tek başına taşıma potansiyeli olan şampiyonlar oyna. Genişletmek için tıkla... Rumble olabilir aşırı güçlü şuan.
dinçer mert özer Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.587 Makaleler 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #4 arsasds dedi: Merhaba ben uzun zamandır düşük elodan çıkamıyorum, bu bronz Silver değil direkt demir, her ne kadar çalışsam da olmuyor. Jungle top oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Singed. Alışırsan taşırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
arsasds dedi: Merhaba ben uzun zamandır düşük elodan çıkamıyorum, bu bronz Silver değil direkt demir, her ne kadar çalışsam da olmuyor. Jungle top oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Singed. Alışırsan taşırsın.