LoL'de eskisi gibi oyun kazanılmıyor

Wradern

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar artık bıktım bu oyundan yani cidden bıktım ne yapsam ne etsem taşınmıyor bunlar. Bir yolu var mıdır bu oyunu bırakmanın?

Ekran görüntüsü 2022-02-09 150513.png

Ekran görüntüsü 2022-02-08 231928.png

Ekran görüntüsü 2022-02-08 231918.png

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi çözüm normal oyun veya dereceli girmemek ama gireceksen de arkadaşların ile esnek gir ben öyle yapıyorum.

Herkesin kötü oyunu olabilir. Takım arkadaşının o maç kötü oynaması her oyunda kötü olduğu anlamına gelmez. Ayrıca bir oyuncunun kötü oynaması suç değildir. Raporlandığında sırf kötü oynuyorlar diye ban yemezler. Chate yazdıkların hakkında söyledim bunları. İnsan bu oyunda neredeyse her zaman kendisinin iyi, takım arkadaşlarının kötü olduğunu iddia eder. Çünkü yaptığı hataları fark edecek kadar iyi değildir. Kendini geliştirirsen her türlü oyun kazanır, lig çıkarsın. Kötü oyuncular 10 maçtan 2-3 tanesinde denk gelir en fazla.

1644410371474.png

Hocam s3 ortasında başladım. Halen aktif oynuyorum. Bu oyunda kendi analizim şudur.

Kötüysen düşersin
İyiysen yerini korursun
Çok iyiysen yükselirsin.

İyi olman seni aynı eloda tutar. Çok daha iyi olman lazım. Mesela o hesaba girsem 20 maç atsam afk troll feeder farketmeksizin 17 win garantisini veririm sana. Çünkü elo seviyemin çok altında. Burada demek istediğim çok iyiyseniz bir şekilde çıkıyorsunuz zaten.

Ben hiç fakerın vb. oyuncuların ya takıma şunlar bunlar geliyor bu sezon challenger olamadım dediğini görmedim ki bu oyuncularda sezona plat1 den başlıyorlar.

Oynadığın elonda herkes kendini, mükemmel ötesi oyuncu zannediyor. Hiç kimse oyun bilmiyor. Elonuza göre iyi oynuyorsunuz ancak yeterli değil. Çünkü LoL artık sadece çok iyilerin yükselebildiği oyun. Kill'in azsa farmın yüksek, farmın azsa Kill'in fazla olduğu dönemler yok. Artık ikisi birden olacak. Orman oynuyorsan o kafasıyla oyunu oynayan heriflere bile kill vericeksin, taşıyacaksın. Evelynn öneriyorum. Çarı tamamen öğrenebilirseniz, 3:15 dönme, karşı ormana göre başlama, item bilgisi, nerede ne yapacağını bilmek, objektif bunları öğrenirseniz lig çıkarsınız(pre bulun). Eskiden bunların önemsiz olduğunu, sürekli takımıma gelen 0/17'lerden dolayı lig çıkamadığımı düşünürdüm. Bunlardan dolayı değil, sadece göz önünde bulunan hataları düzeltmek gerekiyor. LoL 1v5 atabileceğin bir oyun değil ve tek başına asla oyun kazanamazsın en başta bunu kafana sokman gerekiyor. Takımına 4 adet kötü oyuncu geliyorsa, bir adet arkadaşla girip bunu 3'e indirmek yapabileceğiniz en iyi şeylerden. Düşük eloda, totem, lane kontrolü, takım halinde oynama yok. Kolay snowball'a bağlayabilen yani güçlenince kolay bir şekilde devamını getiren sürekli güçlenen late'de düşmeyen karakterler oynayın. Evelynn öneriyorum tekrardan. Takımımda trolleyen, sadece küfür eden, işlevsiz herifleri taşıyabileceğin bir karakter. Sadece düzgün oynamalısın çünkü düşünce geri toparlaması biraz zor.(Öğrenirsen iyi bir biçimde, dönebiliyorsun.) Ayrıca oyun artık pick oyunu, ortalama bir ranked'ın win olup olmadığı şampiyon seçimi ekranından belli olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı