LoL'de feedlenirse ban yenir mi?

Joey BadaSSs

Centipat
Yer
Brooklyn New York
Ekko aldım mide gitcektim chate ilk mid ben yazdım sonra bir tane adam Ahri aldı mid yazdı düzgünce durumu izah etmeye calistim. Terbiyesizce hakaretler falan etmeye başladı benim sinirlerim o anda bozuldu bilerek besledim rakibi. Her neyse maçı verdik takımdakiler raporlayacaklarını söyledi. Sizce bir şey olur mu? Ve sizin başınıza böyle bir olay geldi mi?

Bu hareketi ilk defa yapıyorsanız muhtemelen ceza ile karşılaşmazsınız ancak tekrarladığınız takdirde ceza alırsınız. Genel olarak tüm uygunsuz hareketlerde verilen ceza sistemi bu şekilde işliyor.

Bilerek yaparsan sanırım ban oluyor.
Bilmeden beslersen de küfür ederler.
Hocam bizim orta koridorun suçu ile öldüğüm her maç "open bot" yazıp mide yürüyorum (sık yapmıyorum, feeder değilim.) ve 1 kere bile beslemekten ban yemedim. Tabi bu sunucu ve rütbe işin içine katılırsa olasılık çok fazla değişir fakat ben ban yemedim. Adam Rammus alıp 0-50 gidiyor dereceli maçta ve ban yemiyor ama sen o adama küfür edince ban yiyorsun, böyle saçma bir sistem var.

Büyük ihtimal bir şey olmaz. Banlansanda maksimum 1 hafta banlanırsın rahat ol. Hatta hiç banlanacağını zannetmiyorum. Ve bir daha feedleme.

Chatte itiraf etmediğin sürece bilerek beslemeden ban yemezsin. LOL'ün hurda rapor sisteminde sadece küfür/hakaret ve rencide edici sihirdar adı kısmı çalışıyor o da düzgün şekilde raporlanırsa.

Boşuna demiyoruz bu oyun, oyun değil. Oynamayın, oynattırmayın kaliteniz yerlere düşer.

Büyük ihtimal bir şey olmaz. Banlansanda maksimum 1 hafta banlanırsın rahat ol. Hatta hiç banlanacağını zannetmiyorum. Ve bir daha feedleme.

Kardes vallahi sinirlerim bozuldu. Her zaman böyle oluyor, ben oyun bozulmasın diye Thresh alıyorum. Sürekli artık sinirlerim bozulmaya basladı. Vallahi adamlar mid için şeylerini verecek seviyeye geldiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilerek besleme cezası genelde oyun bittikten 1 saat içinde falan veriliyor. Tabii bu süre değişebilir.

Umarım en kısa sürede banlanırsın.
Ustam ilk mid yazdığına göre kapalı veya sıralı seçim yani dereceli değil. Adamın lanesini salmamış o da oyunu verdirtmiş. Ranket olmadığı için bence pek bir sakıncası yok chate bir şey yazmadıysa kötü oynadım diye de yırtarı var ceza almaz yani. Normal oyun olduğu için adam eğlenmeye girmiş niye yarım saat boyunca istemediği yerde sıkılarak oynasın? Derecelide yapsa tamam ama iyi yapmış bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı