LOL'de Gümüşte Kaldım

O eloda direkt mute all çakıcaksın oyundaki en önemli şey moral sen tilt olmadım desende chat dikkat dağıtıyor kesinlikle direkt mutele YouTube veya Twitch'den yüksek elo yayıncıları veya Pro oyuncuları izle benden ekstra ne yapıyorlar diye izle boş boş izleme neler yaptıklarına dikkat et böyle oyun bilgini geliştirirsin ve tek bir koridor mainle karakter havuzun geniş olsun counter pick atmaya çalış.

Oyuna ilk basladigim zaman Elmas bes liginde bitirmistim. Sezon ucte basladim. Uzun zaman mid oynayip dayak yedim ve match up ogrendim. Lane de adamlari dovmeye baslayip oyunlari kaybettim. Bir sure sonra oyunu anliyor ve cozuyorsun. Lane de ondeyken ozellikle bota inmek gerekiyor. Elmas ligine kadar sadece roam atarak lig atlayabilirsin.

Selam arkadaşlar. Son 14-15 maçtır üst üste lose (derecelide) alıyorum. Mid laneden 5-1, 5-2 gibi çok iyi bir skorla çıkmama rağmen bot jung ve top aşırı kasmış oluyor ve skorum 6-6'ya kadar düşüyor ve lose alıyorum. En son 5-6 maç önce gank aldım. Acaba Riot'un tanıdığına mı sataştım da böyle oluyor? Geçen maç bari top geçeyim dedim bu sefer mid feedledi. Önerilerinizi bekliyorum.

LOL 4-5 maç kazanınca takımına feederleri atıyor zegabon adlı kanal açıklama yaptı. Yani LOL elo yükselmene izin vermiyor. Arkadaşlarınla gir. Ben eu hesabında elmas gibi oynasamda bronzdum TR geçtim derecelilere arkadaşlarla giriyorduk. Bi bakmışım şimdi elmas 3'üm.

Mesajı attığımda gümüş 1'idim. Şu an gümüş 3'üm.

Dosya Ekleri

• 1.lol.png
    1.lol.png
    137,6 KB · Görüntüleme: 96
  • 2.lol.PNG
    2.lol.PNG
    149,6 KB · Görüntüleme: 97
  • 3..PNG
    3..PNG
    151 KB · Görüntüleme: 97
Biraz absürt gelebilir ama ben o elolardan çıkarken zevkine Garen ve Renekton mid yapmıştım bayağı da işe yaradı istersen bir normal oyunda dene. Özellikle Renekton çoğu Hero'yu midde parçalıyor.

Yırtıcı ile Rumble veya Malzahar mid oyna, full roam atıp takımını ileriye geçirirsin ve taşıma ihtimalleri olur.
Biraz absürt gelebilir ama ben o elolardan çıkarken zevkine Garen ve Renekton mid yapmıştım bayağı da işe yaradı istersen bir normal oyunda dene. Özellikle Renekton çoğu Hero'yu midde parçalıyor.
Renekton W buff aldığında mid de oynanıyordu.
Ve ek olarak tavsiyem sıfırdan bir hesap aç hesabın şu an Elo Hell'de olduğu için 10-15 LP alacaksın. Bu yüzden sıfırdan 30'a bir hesap kas ve tilt olmadan günde 2-3 maç atarak oyna.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı