Ben kaç sezon sonra Plat'a çıktım. Yapabileceğin en iyi şey metayı, Youtube'u takip ederek güçlü pickler alman ve gerekirse güçlü bulduğun tek heroyla oyna. Yapabiliyorsan mutlaka oyunu bilen, tilt olmayan, flame atmayan bir Jungler arkadaş bul. Onu yönlendirerek team fightlar yapmalısın. Örneğin, arkadaşın Amumu, Seju vs gibi tank alıyorsa CC'lediği heroları sana söyleyerek sen de ekstra damage atabilirsin. Tıpkı Knight taktiği, Priest debuff atar sen damage atarsın bu kadar basit. Ayrıca her şey team fight demekle olmuyor. Jungle eğer geriye düşerse hiçbir görevi yapamıyor bunda da suçlu Jungle değil, koridordaki kişilerin mantıksız seçimleri, geriye düşmeleri etken. Olabildiğince koridoru ittirip Jungle beraber yan koridorlara gidip TF atmalısın, ejder almalısın. Adamın öne geçmesi için onu takip ederek, tarafsız yaratıkları kesmesine yardım etmelisin. Ben hatırlıyorum mesela botlane de double kill alıp, ejdere yardım pingi atmama rağmen hala minyon ittiren bir botlanemiz denk geliyor.