dinçer mert özer
Hectopat
- Makaleler
- 14
Daha fazla
Merhaba. Birkaç yıl önce bırakmıştım. Ben bıraktıktan 1-2 sene sonra Saldırıya Devam rünü kaldırıldı. Sonradan çok şey değişti. Hangi koridor olsa oynarım. Zorluk hiç umurumda değil. Her koridor için ayrı ayrı karakter önerebilir misiniz? Ben bırakmadan önce en güçlüleri her koridor için şöyleydi:
Top Lane - Nasus
Jungle - Viego
Mid Lane - Veigar veya Yone
ADC - Samira
Support - Blitzcrank
Sıralama hala bu şekilde mi? Mid için Twisted Fate veya Sylas nasıl olur bu sezon? Kötü oldukları dönemi hatırlıyorum hala. Değiştiler mi? Veya Aphelios? Hala daha güçlü mü? Yahut Quinn, Yorick ve Kled? Pek oynanmıyordu. Hala öyle mi? Yeni gelen karakterler de var. Sizce hangi koridorda hangi karakter en güçlü? Tekrar söylüyorum, zorluk umurumda değil. Şimdiden teşekkür ederim.
Top Lane - Nasus
Jungle - Viego
Mid Lane - Veigar veya Yone
ADC - Samira
Support - Blitzcrank
Sıralama hala bu şekilde mi? Mid için Twisted Fate veya Sylas nasıl olur bu sezon? Kötü oldukları dönemi hatırlıyorum hala. Değiştiler mi? Veya Aphelios? Hala daha güçlü mü? Yahut Quinn, Yorick ve Kled? Pek oynanmıyordu. Hala öyle mi? Yeni gelen karakterler de var. Sizce hangi koridorda hangi karakter en güçlü? Tekrar söylüyorum, zorluk umurumda değil. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: