LoL'de insanlara sinirlenmemek için ne yapılmalı?

Stardew Valley'e sahibim ve bugün aslında alabilirsem Black Mesa alacağım hocam iyi midir bu 2 oyun.

Hocam arkdaşın dediği gibi Max Payne oynayabilirsiniz onun dışında Mafia 1 klasik oynanır ileride PC'yi değiştirince Definitive'ini de alabilirsiniz onun dışında Batman serisi Arkham asylum Arkham City GOTy ya da GTA oyunlarına göz atabilirsiniz (LoL bırakılmaz ara verilir)

Hocam arkdaşın dediği gibi Max Payne oynayabilirsiniz onun dışında Mafia 1 klasik oynanır ileride PC'yi değiştirince Definitive'ini de alabilirsiniz onun dışında Batman serisi Arkham asylum Arkham City GOTy ya da GTA oyunlarına göz atabilirsiniz (LoL bırakılmaz ara verilir)

Mafia 1 klasik Steam de yok diye biliyorum.

Mafia 1 klasik Steam de yok diye biliyorum.
Hocam Steam'de varda inanın oynanmaz. Çünkü biraz zor ve eski bir oyun hani zaten LoL oyuncususunuz. Delirebilirsiniz. Remake versiyonu nispeten daha keyifli olabilir. Epic'te 3 Mafia oyunu 59 liraya düşüyor. Eğer arkadaşında dediği gibi GeForce NoW alırsanız daha keyifli olur sizin için.

Hocam Witcher 2 gider mi bu sisteme Steam'de indirime girmiş 2 dolara.
Hocam Witcher serisi ile alakam yoktur ama 3. oyununu deneyimlemiştim fakat bazı mekanikleri bana eski gelmişti. Kaldı ki 3. oyuna ilk defa başlamayı düşünenlere verilen tavsiyeler ilk iki oyunu internetten izle oyunları can sıkar. 2 dolar bedava bir fiyat başka oyunlarda değerlendiremeyeceğini ön görüyorsan bilmiyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı