Termal macun yenilemeniz muhtemelen sorunu çözer soğutucu blok ile işlemci arasındaki ısı iletkenliği azaldıysa çok normal. Birkaç gün önce aynı şekilde 7 senedir hiç temizlenmemiş ve bakım yapılmamış bir bilgisayara uyguladık sorun ortadan kalktı.Masaüstü ama daha önce hiç termal macun değişimi yapmadım.
Kasa?Bilgisayarı alalı 1 sene falan oldu.Özellikleri işlemci i5 2310 ekran kartı rx550 ram 8gb 1600mhz
kasa biraz eski modeli bilmiyorum
Tahminimce, sistemi aldığınızdan beri termal macun değişimi ve fan temizliği yapılmadı. Fan temizliği ve termal macun değişimi yapılmalı.Evet stok.
İşlemsi i5 2310. Msi After Burnerla ölçtüm. Fan montajı doğru. Termal macun bilmiyorum.
Yardımın için teşekkürler fanları temizliyecem şimdi.Tah
Tahminimce, sistemi aldığınızdan beri termal macun değişimi ve fan temizliği yapılmadı. Fan temizliği ve termal macun değişimi yapılmalı.
AIDA64 ile tekrar bakabilir misiniz işlemci sıcaklık değerine?Yardımın için teşekkürler fanları temizliyecem şimdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.