E EfeHNB Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 18 27 Mart 2020 #1 Isınmaması için ne yapmalıyım? League of Legends oynarken 98 civarı oluyor.
Zerstoren Centipat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 16 Çözümler 1 27 Mart 2020 #11 EfeHNB dedi: Masaüstü ama daha önce hiç termal macun değişimi yapmadım. Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilemeniz muhtemelen sorunu çözer soğutucu blok ile işlemci arasındaki ısı iletkenliği azaldıysa çok normal. Birkaç gün önce aynı şekilde 7 senedir hiç temizlenmemiş ve bakım yapılmamış bir bilgisayara uyguladık sorun ortadan kalktı. Artı 0 Eksi
EfeHNB dedi: Masaüstü ama daha önce hiç termal macun değişimi yapmadım. Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilemeniz muhtemelen sorunu çözer soğutucu blok ile işlemci arasındaki ısı iletkenliği azaldıysa çok normal. Birkaç gün önce aynı şekilde 7 senedir hiç temizlenmemiş ve bakım yapılmamış bir bilgisayara uyguladık sorun ortadan kalktı.
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 27 Mart 2020 #12 EfeHNB dedi: Bilgisayarı alalı 1 sene falan oldu.Özellikleri işlemci i5 2310 ekran kartı rx550 ram 8gb 1600mhz Genişletmek için tıkla... Kasa? Artı 0 Eksi
EfeHNB dedi: Bilgisayarı alalı 1 sene falan oldu.Özellikleri işlemci i5 2310 ekran kartı rx550 ram 8gb 1600mhz Genişletmek için tıkla... Kasa?
KS KS E EfeHNB Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 18 27 Mart 2020 #13 lol de böyle oluyor diğer oyunlarda bu kadar çıkmıyor derecesi. cs go da 70 80 arası Emre Eryılmaz00 dedi: Kasa? Genişletmek için tıkla... kasa biraz eski modeli bilmiyorum Artı 0 Eksi
lol de böyle oluyor diğer oyunlarda bu kadar çıkmıyor derecesi. cs go da 70 80 arası Emre Eryılmaz00 dedi: Kasa? Genişletmek için tıkla... kasa biraz eski modeli bilmiyorum
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 27 Mart 2020 #14 Tah EfeHNB dedi: Evet stok. İşlemsi i5 2310. Msi After Burnerla ölçtüm. Fan montajı doğru. Termal macun bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tahminimce, sistemi aldığınızdan beri termal macun değişimi ve fan temizliği yapılmadı. Fan temizliği ve termal macun değişimi yapılmalı. Artı 0 Eksi
Tah EfeHNB dedi: Evet stok. İşlemsi i5 2310. Msi After Burnerla ölçtüm. Fan montajı doğru. Termal macun bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tahminimce, sistemi aldığınızdan beri termal macun değişimi ve fan temizliği yapılmadı. Fan temizliği ve termal macun değişimi yapılmalı.
KS KS E EfeHNB Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 18 27 Mart 2020 #15 Curesto dedi: Tah Tahminimce, sistemi aldığınızdan beri termal macun değişimi ve fan temizliği yapılmadı. Fan temizliği ve termal macun değişimi yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler fanları temizliyecem şimdi. Artı 0 Eksi
Curesto dedi: Tah Tahminimce, sistemi aldığınızdan beri termal macun değişimi ve fan temizliği yapılmadı. Fan temizliği ve termal macun değişimi yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler fanları temizliyecem şimdi.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 27 Mart 2020 #16 EfeHNB dedi: Yardımın için teşekkürler fanları temizliyecem şimdi. Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile tekrar bakabilir misiniz işlemci sıcaklık değerine? Artı 0 Eksi
EfeHNB dedi: Yardımın için teşekkürler fanları temizliyecem şimdi. Genişletmek için tıkla... AIDA64 ile tekrar bakabilir misiniz işlemci sıcaklık değerine?