LoL'de Jungle nasıl oynanır?

Ben sana özelliklerini de söyleyeyim kırmızı olan daha fazla hasar veriyor yeşil olan daha fazla dayanıklılık veriyor tank oynarsan onu almalısın mavi olan daha hızlı olmanı sağlıyor.

Dönülürde yardımla filan dk 10 da filan hiçbir şey yapamaz.

Kayn Shaco gibi hızlı karakterler mavi Rammus gibiler yeşil Rengar gibiler kırmızı oluyor.

Ben tekrar sıralı maç girmeye korkuyorum botlarla oynarken nasıl alabilirim onu adı ne onu merak ediyorum.

Karakter seçme ekranında sağ altta bir kısım olacak orada sarı olanı seçin ve mızraklı olan itemi alın açılmadıysa jg oynayamazsınız.

Ben tekrar sıralı maç girmeye korkuyorum botlarla oynarken nasıl alabilirim onu adı ne onu merak ediyorum.

Chate yazılanları takma öyle öyle alışacaksın oyuna zaten sıralı gir bir şey olmaz adı ise yavru yazsan çıkar ama çarpı açmadan oynama Jungle.

Sanırım çarpınız yok diye göstermiyor çarp olmayınca Jungle itemleri alınmıyor diye biliyorum.

Sana hayatının en büyük iyiliğini yapacağım. Bilgisayarından oyunu sil ve bir daha oynama.

Hocam gerçekten bıktım ama tüm arkadaşlarım LoL oynuyor ben tek başıma ETS 2 Minecraft falan oynamaktan bıktım.

Briar hiç oynamadım fakat farm alarak güçlenen bir karakter diye biliyorum, rakip çok önde olmadıkça gank atmayın, 6. seviyeye kadar ormanda takılın. Rakip ormancıyı bulup 1V1 atmayı deneyebilirsiniz, 1'e 1'de güçlü bir şampiyon oynuyorsunuz çünkü. 1-2-3. seviyelerde gank atmayın şu anda.

Yani oyunun başında uygun koridoru seçip minyon mu kesmeliyim?

Hocam gerçekten bıktım ama tüm arkadaşlarım LoL oynuyor ben tek başıma ETS 2 Minecraft falan oynamaktan bıktım.

Hayır diğer koridorlardaki adamların minyonlarını kesmeyin orman canavarları nasıl sizin XP kaynağınız ise minyonlarda onların XP kaynağı.

Siz jungle rolünü seçtiyseniz çarp seçtikten sonra orman yaratıklarını keseceksiniz. Yaratıkları keserken bir yandan koridorların durumunu takip edin, hangi koridor önde oynuyor, hangi koridora daha kolay gank atabilirsiniz, bunu düşünmelisiniz. Diyelim ki top lanenizde Malphite var, rakip top lane ise Darius. Burada Darius 1'e 1'de güçlü olduğundan koridoru ittirir, bu durumda Malphite kulenin altına yaslanır, siz orman yaratıkları kesip güçlenirsiniz. Malphite ultisi çok etkilidir, rakibi havaya hoplatır kaba bir tabir ile yani rakibe kitle kontrol uygular diyelim, siz de Briar ile Malphite ultisini kombolarsanız Darius çok önde oynadığı için Darius ölür.

Bot laneden örnek vermem gerekirse, supportunuz Nautilus, Lux, Morgana gibi kitle kontrol uygulayan şampiyonlar ise de gank atmak kolay olacaktır, özellikle rakip adc veya supportun kaçma skilleri yoksa bu koridorlara odaklanarak rahat kill çıkartabilirsiniz.

Ben sana özelliklerini de söyleyeyim kırmızı olan daha fazla hasar veriyor yeşil olan daha fazla dayanıklılık veriyor tank oynarsan onu almalısın mavi olan daha hızlı olmanı sağlıyor.

Dönülürde yardımla filan dk 10 da filan hiçbir şey yapamaz.

Özel oyun kurdum ama hepsi kilitli gözüküyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı