LoL'de ki en berbat hero

Kesinlikle Seraphine. Heroyu tamamen "Sona rework yeseydi nasıl olurdu acaba?" sorusuna cevap olarak çıkarmışlar.
Konsept ve görünüş açısından animeden fırlamış gibi zaten. LoL gibi bir oyunla tamamen alakasız.

Aslında berbar hero diye bir şey yok önemli olan oyuncunun nasıl oynadığı yaptığı farm ya da jungle oyuncusunun rotasyonu kişiden kişiye değişir ama en işe yaramayan şampiyon oyunda yok sadece güçsüz şampiyonlar vardır onlar genelde late canavarıdır o yüzden konuyu açmak bir tık saçma

Darius.
2015'ten beri oynuyorum, şu heroyu 1v1 de bir türlü kesemedim. Her türlü takastan karlı çıkıyor. Öldürdüm diye sevinemiyorsun, çünkü max. 2 saniye sonra sen de ölüyorsun.

Darius.
2015'ten beri oynuyorum, şu heroyu 1v1 de bir türlü kesemedim. Her türlü takastan karlı çıkıyor. Öldürdüm diye sevinemiyorsun, çünkü max. 2 saniye sonra sen de ölüyorsun.
Tank şampiyonlar almayı denediniz mi mesela sion lecte 2kere darius çekilmişti ve 2sinde de sion alınmıştı karşısında ki 2oyunda da darius bir şey yapamamıştı.

Darius.
Volibear.

Ben oyundaki gerçek hasar olayını sevmiyorum. ADC'sin o kadar kasmışsın hayvan gibi hasar çıkartıyorsun adam geliyor bir ulti, hop gitti can. Saçma sapan işler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı