LoL'de mainlenecek karakter önerisi

Oyun bilginiz ne seviyede?
Basit seviye için orman Warwick, mid için önerim yok ama eğer feedlemem kule altı dura dura kasarım derseniz Veigar gibi karakterler oynayabilirsiniz üst koridor için önerim ise Garen.
 
Oyuna yeni başladım denebilir ama çok da kötü oynamıyorum.
Oyuna yeni başladıysanız oyun bilginiz düşüktür biraz oynayın karşınızda oynayan karakterlerin yeteneklerini bilmek de önemli bir o kadar. Warwick çok güçlü, ben oyunu midde Yasuo oynayarak öğrenmiştim ama mekanik bir karakter olduğu için geç öğrendim siz metada güçlü karakterler oynayın hatta bana kalırsa tek karakter ile oynayın. Her karaktere karşı nasıl oynayacağınızı az buçuk öğrenin. YouTube'dan içerik izlemek de ilginizi çekebilir.
 
Şu anda yone oynuyorum ama ileride pek iş yapmaz diyorlar.
İş yapar ama baya oynanışını geliştirmen gerekiyor iş yapması için. Güçlü bir çar değil oynanışa bağlı bir karakter.
Genel olarak mid orman ve üst koridorda oynuyorum bu koridorlara göre önerirseniz sevinirim.
Üst koridor Sett Wukong, Orman Rengar Pantheon Mid ise yone devam edebilirsiniz bence. Mainlemesi eğlenceli güzel çarlar bence.
 
Üst koridorda Mordekaiser oynayabilirsin. Ormanda Kha'zix, Shaco gibi takım savaşlarında alan hasarı atamayan şampiyon önermiyorum.
 
Oynayış tarzınıza göre değişir. Benim favorilerim Poppy, Sion ve Warwick. Üçü de hem tank hem vuran, oynaması konforlu karakterler. En son Lillia çıktığında bıraktım. O karaktere de tek ap eşyası ve full tank çıkıp iki oyunda bir penta atıyordum. Acayip güçlüydü. Şu an ne durumda bilmiyorum :D
 

Geri
Yukarı