LoL'de mid mi daha rahat taşır Jungle mı?

Ormancı bana göre oyunun kaderini belirleyen roldür. Midiniz ne kadar iyi olursa olsun ormancı kötüyse karşı her türlü toparlar ve öne geçer. İyi gank planı ve bunu yaparken ejderleri kaçırmamak, çaldırmamak, orman kamplarını unutmamak lazım. Dikkat ettiyseniz takımda ne kadar diff koridor olursa olsun ihale hep ormancıya kalır. Saydıklarımın hepsini senkronize bir şekilde yapabildikten sonra orman mainleyebilirsin. Tavsiyem önce ormanda oynayacağın şampiyonları dereceli girmeden pratikle. Kombolarına vesaire bak.

Taşıma meselesi her maç oynanan şampiyonlara göre değişir ama normal bir maçta bana göre sırasıyla;
Mid
Jungle
ADC
Support

Tabii Support'ların Mid oyuncusuna tek attığı maçlar da gördük. TR serverinde kendimi yaşlı hissediyorum.

Ormancı bana göre oyunun kaderini belirleyen roldür. Midiniz ne kadar iyi olursa olsun ormancı kötüyse karşı her türlü toparlar ve öne geçer. İyi gank planı ve bunu yaparken ejderleri kaçırmamak, çaldırmamak, orman kamplarını unutmamak lazım. Dikkat ettiyseniz takımda ne kadar diff koridor olursa olsun ihale hep ormancıya kalır. Saydıklarımın hepsini senkronize bir şekilde yapabildikten sonra orman mainleyebilirsin. Tavsiyem önce ormanda oynayacağın şampiyonları dereceli girmeden pratikle. Kombolarına vesaire bak.

Taşıma meselesi her maç oynanan şampiyonlara göre değişir ama normal bir maçta bana göre sırasıyla;
Mid.
Top.
Jungle.
ADC.
Support.

Tabii Support'ların mid oyuncusuna tek attığı maçlar da gördük. TR serverinde kendimi yaşlı hissediyorum.

Bilgilendirici yazı için sağ olun beni gaza getirdi :d

Boost yapanlar genelde Jungle oynar diğer lanelere camp kurup, snowball etkisiyle 15 ff attırırlar. Tabii çöp oyuncuları taşımak zordur onlara yapacak bir şey yok.

Ana mainim mid yan main Jungle. Direkt taşımak dersek mid fakat oyunu domine etme bakımından Jungle'de iyidir. Her laneye yetişir, ejderi baronu alır, koridorlara kazandırır, taşımış olur. Jungle'nin Mid gibi taşıması için viego gibi Hero'lara ihtiyacı var. Ben mid oynarken hem laneyi kaybetmeyip çok kasıyorum hem de Jungle'yle beraber oynayıp oyunu domine ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı