LoL'de Nasıl bronzdan çıkarım?

Finnbey

Centipat
Katılım
17 Temmuz 2022
Mesajlar
235
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LoL oynuyorum ve bronzdan çıkamıyorum. Yardım edecek var mı? (elo Boost) istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LoL oynuyorum ve bronzdan çıkamıyorum. Yardım edecek var mı? (elo Boost) istemiyorum.
Zaten eloboost önermiyoruz boost aldığını düşünelim seni diamonda platine attı günün sonunda o hesapta ranked girdiğinde becerin o düzeyde olmadığı için hesabının elosunu ve ligini düşüreceksin bu çok kötü bir şey gelelim sorunun cevabına. Twithcde yüksek elo gm,chall oyuncuların yayınlarını izleyip makronu geliştirirsen rol farketmeden yüksek liglerde mücadele edebilirsin ek olarak bazı koçların YouTubeda analiz videoları var. Amacın oyunu öğrenmek olsun eğer bronzda takılıysan oyun bilgin zayıftır.
 
Kanka çıkmana gerek yok gerçekten, oyunu öğrenince zaten çıkıyorsun. Bronzda olman demek senin liginin bronz olduğunu gösterir, ve bu kötü bir şey değil. Türkiye sunucusunun yarısı Silver ve aşağısında.
 
Öncelikle oyunu öğrenmen gerekiyor, şampiyon havuzunu genişletmen gerekiyor, tank şampiyonlar oynarım yazmışsın galiba üst koridor oyuncususun. Düşük eloda tank şampiyon oynayarak zor maç kazanırsın, oynuyosan dövüşçü oyna en azından. Benim sana önerim kendine mekanükleri iyi bir carry oyuncu bul ve junglede tank karakterler oyna mesela amumu gibi. Oyunu bilen insanları izle kendine izlediğin videolardan bi şeyler kat kendini geliştirmeye çalış, tr silver eloda vide çekip tek attım bilmem ne yaptım diye video çeken insanları izlemek sana bi şey öğretmez. Öğrendiğin şeyi uygula 1.de olmasa bile 2.de dene 3.de olucaktır, mesela 3 camp alıp gang atmak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı