LoL'de Nasus mainlemeye değer bir hero mu?

Adam lane'i dondurur, minyona yaklaştığın an kafana kafana vurur, minyon kestirmez. Ama düşük elolarda pek bilmiyorlar lane dondurmayı.
Bizim eloda donduruyorlar, ben de donduruyorum. Sonra kafalarına vuruyorum zaten. Ben bir de ormancıyım, solo attıyorum bu aralar. Irelia ve Nasus oynuyorum. Hepsini kesiyorum hep. Özellikle Dari geliyor. İçine girip oradan kesiyorum hep.

Bir de Mainim Kindred benim. Hep solo mainleri kesiyorum tak tak.

Ben Darius'un güçlü çar olduğunu düşünmüyorum. Altına W atın, yeterli stack ile ve can çalması ile Nasus gayet kolay kesebiliyor.

Makroyla ne alaka hocam?
Hocam doğru click atmazsa, doğru zamanda doğru hamleleri yapmazsa nasıl öne geçebilir Nasusla?

TR gold eloya kadar iş yapar gerisi boş :D Darius ile karşıma gelince exp için bile yalvaracak hale geliyorlar.
Elonuzi merak ettim açıkçası. Doran Ring, comet ve ilk 3 kez E'ye verince uzaktan farmlayabiliyor Nasus. İlla stack kasacak diye bir şey yok.

Nasus maindim bir aralar. İlah sömüren daha yeni çıkmıştı ve aşırı güçlüydü işte o zamanlar. Cidden her oyunu kazanıyorduk Jungle prem ile. Ancak ben şimdilerde pek de güçlü olduğunu düşünmüyorum. Üstelik takımda illa kasan birileri olmak zorunda yoksa bir işe yaramıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı