SUSAMLI ÇUBUK
Hectopat
- Makaleler
- 1
Doğru oynayan Darius ve Olaf gibi sampiyonlara karşı stack kasamazsin. Darius'u ezer dedin diye söylüyorum.
Doğru oynayan Darius ve Olaf gibi sampiyonlara karşı stack kasamazsin. Darius'u ezer dedin diye söylüyorum.
Adam lane'i dondurur, minyona yaklaştığın an kafana kafana vurur, minyon kestirmez. Ama düşük elolarda pek bilmiyorlar lane dondurmayı.Dk 10'da 200 stack + pırıltı, fişek fişek.
TR gold eloya kadar iş yapar gerisi boşAdam lane'i dondurur, minyona yaklaştığın an kafana kafana vurur, minyon kestirmez. Ama düşük elolarda pek bilmiyorlar lane dondurmayı.
Bizim eloda donduruyorlar, ben de donduruyorum. Sonra kafalarına vuruyorum zaten. Ben bir de ormancıyım, solo attıyorum bu aralar. Irelia ve Nasus oynuyorum. Hepsini kesiyorum hep. Özellikle Dari geliyor. İçine girip oradan kesiyorum hep.Adam lane'i dondurur, minyona yaklaştığın an kafana kafana vurur, minyon kestirmez. Ama düşük elolarda pek bilmiyorlar lane dondurmayı.
Hocam doğru click atmazsa, doğru zamanda doğru hamleleri yapmazsa nasıl öne geçebilir Nasusla?Makroyla ne alaka hocam?
Elonuzi merak ettim açıkçası. Doran Ring, comet ve ilk 3 kez E'ye verince uzaktan farmlayabiliyor Nasus. İlla stack kasacak diye bir şey yok.TR gold eloya kadar iş yapar gerisi boşDarius ile karşıma gelince exp için bile yalvaracak hale geliyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.