Sizin oyuna ne kadar ilgi verdiğinize göre değişecek bir şey bu çok fazla etkileyen faktör var.Dün LoL oyununa başladım ve 2 gündür oynuyorum, ne zaman oyunu çok iyi oynamaya başlayabilirim? Bir oyunda çok iyi olmazsam veya hile açmazsam o oyun bana zevk vermiyor, önerilerinizi bekliyorum.
Ben 4 ay içinde olmuştum ama hala iyi sayılmam tek heroda yetenkli oldum diyebilirim.Dün LoL oyununa başladım ve 2 gündür oynuyorum, ne zaman oyunu çok iyi oynamaya başlayabilirim? Bir oyunda çok iyi olmazsam veya hile açmazsam o oyun bana zevk vermiyor, önerilerinizi bekliyorum.
Ne kadar fazla oynarsa; o kadar iyi.Oyuna zamanla alışacaksın, belirli bir süresi yok.
Hocam bence iyi bir oyuncu olmayın çünkü aşama 838227 gelince keşke başlamasaydım dersiniz.Onun dışında antrenman yapın.Dün LoL oyununa başladım ve 2 gündür oynuyorum, ne zaman oyunu çok iyi oynamaya başlayabilirim? Bir oyunda çok iyi olmazsam veya hile açmazsam o oyun bana zevk vermiyor, önerilerinizi bekliyorum.
Hevesini kırmak gibi olmasın ama arkadaşlarınla eğlence için oynamayacaksan başına dert alma, oyunun kitlesi çok kötüleşti.Dün LoL oyununa başladım ve 2 gündür oynuyorum, ne zaman oyunu çok iyi oynamaya başlayabilirim? Bir oyunda çok iyi olmazsam veya hile açmazsam o oyun bana zevk vermiyor, önerilerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.