thebugrraa
Picopat
Oyuna yeni başladım. Dereceli Tek/Çift'de Demir 2'yim. Ne zaman dereceli oynasam sürekli tilt oluyorum. Takıma gelim 0/15 gidenler, başka birisi farmına vurdu diye oyunu satanlar, kendini challenger gibi görüp havalananlar, size oyun yok, haketmiyorsunuz diyenler ve daha fazlası yüzünden maç kazanamıyorum.
Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız diyip çıktı dereceli maçında.
Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim.
En iyi kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim hero önerilerine de açığım.
Bunlar da maç geçmişlerimden bazıları.
Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız diyip çıktı dereceli maçında.
Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim.
En iyi kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim hero önerilerine de açığım.
Bunlar da maç geçmişlerimden bazıları.
Son düzenleme: