LoL'de rank atlanamıyor

thebugrraa

Picopat
Oyuna yeni başladım. Dereceli Tek/Çift'de Demir 2'yim. Ne zaman dereceli oynasam sürekli tilt oluyorum. Takıma gelim 0/15 gidenler, başka birisi farmına vurdu diye oyunu satanlar, kendini challenger gibi görüp havalananlar, size oyun yok, haketmiyorsunuz diyenler ve daha fazlası yüzünden maç kazanamıyorum.

Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız diyip çıktı dereceli maçında.

Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim.

En iyi kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim hero önerilerine de açığım.

Bunlar da maç geçmişlerimden bazıları.

1732615095250.png

Son düzenleme:
Oyuna yeni başladım. Dereceli Tek/Çift'de demir 2'yim. Ne zaman dereceli oynasam sürekli tilt oluyorum. Takıma gelim 0/15 gidenler, başka birisi farmına vurdu diye oyunu satanlar, kendini Challenger gibi görüp havalananlar, size oyun yok, hak etmiyorsunuz diyenler ve daha fazlası yüzünden maç kazanamıyorum.

Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız deyip çıktı dereceli maçında.

Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim?

En iyi Kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim Hero önerilerine de açığım.

Eki Görüntüle 2360604

LoL dereceli oynama, eğlencesine oyna çünkü LoL zaten seni bilerek o rankta tutuyor mesela sen sırf tilt ol diye seni demir 4'e düşürür sonra iyi takımlar vermeye başlar sende yükseleceğini zannedersin ama bu sefer sen daha çok hırslan daha çok oyna diye tekrar kötü takım atar orada hapsolursun.

LoL dereceli oynama, eğlencesine oyna çünkü LoL zaten seni bilerek o rankta tutuyor mesela sen sırf tilt ol diye seni demir 4'e düşürür sonra iyi takımlar vermeye başlar sende yükseleceğini zannedersin ama bu sefer sen daha çok hırslan daha çok oyna diye tekrar kötü takım atar orada hapsolursun.
İyi de bu diamonda, grandmastera çıkan adamlar nasıl çıkıyor o zaman?

İlla çok oynamak istiyorsan yenilip yenilmemen umurunda olmasın sadece oynayabildiğin kadar maç at zaten 1000 maçı geçtikten sonra oyunda ne yapıp ne etmen gerektiğini anlayacaksın.

O adamlar oyunu en az 7-8 yıldır oynuyorlar ve hayatlarını LoL'e adamış insanlar emin ol sen şu anda onlardan daha mutlusundur.

Oyuna yeni başladım. Dereceli Tek/Çift'de Demir 2'yim. Ne zaman dereceli oynasam sürekli tilt oluyorum. Takıma gelim 0/15 gidenler, başka birisi farmına vurdu diye oyunu satanlar, kendini challenger gibi görüp havalananlar, size oyun yok, haketmiyorsunuz diyenler ve daha fazlası yüzünden maç kazanamıyorum.

Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız diyip çıktı dereceli maçında.

Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim.

En iyi kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim hero önerilerine de açığım.

Eki Görüntüle 2360604
Oyun arkadaşları bul ve squad olarak girin.

Dereceli 5v5 esnekte kasılmaz diyorlar ama. Kendi başarım olsun istiyorum hem.
Lol tek oynanmaz hacı. Hemde kasılır niye kasılmasın. Her oyunun oyuncuları rekabete sokan bir algoritması vardır.

Lol tek oynanmaz hacı. Hemde kasılır niye kasılmasın. Her oyunun oyuncuları rekabete sokan bir algoritması vardır.
Zira sen takımı taşısan bile Valo'da ki gibi kazandıramıyorsun oyunu. Takım çalışması mutlaka gerekiyor.
Hemde biraz daha çabalayıp rank atlayabilirsen takımına sağlam oyuncular gelir çünkü demirde maçı satmak kolay da dia da satmaya her babayiğitin arkası yemez.

Oyuna yeni başladım. Dereceli Tek/Çift'de demir 2'yim. Ne zaman dereceli oynasam sürekli tilt oluyorum. Takıma gelim 0/15 gidenler, başka birisi farmına vurdu diye oyunu satanlar, kendini Challenger gibi görüp havalananlar, size oyun yok, hak etmiyorsunuz diyenler ve daha fazlası yüzünden maç kazanamıyorum.

Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız deyip çıktı dereceli maçında.

Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim?

En iyi Kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim Hero önerilerine de açığım.

Eki Görüntüle 2360604

LoL'de düşük elo ve yüksek elo arasında olan fark şu düşük eloda iyi oynuyorsanız taşımak için snowball(kartopu) olmalısınız ki trolleyen 4 takım arkadaşınızın yerine de hasar çıkarın. Yüksek eloda ise scale(farm yaparak yavaş yavaş oyun sonuna kasma) mantığı iş yapıyor takımınız güvende oynuyor sizde güvende oynuyorsunuz ve kill kolay kolay çıkmadığından en mantıklısı yüksek eloda o oluyor, ama düşük eloda her dakika kafanıza biri atlayacağından veya rakibiniz sinirlenip trolleyeceğinden oyun skoru her iki takımda 30-40 bandında oluyor özetle snowball mantığında oynayıp elo kasarsanız ve gerçekten demir elo oyuncusu değilseniz daha iyiyseniz demir elodan kolayca çıkarsınız, yine de demir elodaysanız oyun temellerinde bir sıkıntınız olabilir(farm almak, harita kontrolü, pozisyon almak, item bilgisi, şampiyon bilgisi, koridor kazanmak, objektiflerin önemi) bunu giderirseniz daha rahat yükselebileceğinizi düşünüyorum bir rehber serisi hazırlamıştım okumayı sevmiyorsanız orada video ve oynatma listesi de var göz atmanızı öneririm iyi oyunlar.

Bahsettiğim rehber: Rehber: Yeni başlayanlar için League of Legends nasıl oynanır?

hayatımızı lole harcıyoruz ve bu konuda şaka yapmıyorum, sezon7 de lole başladım, 8-9 yaşındaydım (pc cs dışında oyun açamıyordu). sezon 13 ye kadar arkadaşlarımla plat elodaydım, birisi çıkıp, "zaten ana hesabın ban yedi, neden yeni unranked hesap alıp bi rank kasmayı denemiyorsun" dedi ve günde 30-40 maç oynayarak gm oldum. Sonraki sezonda da challenger oldum fakat bunları yaparken lol dışında oyun oynamadım ve şuan gene eskisi gibi arkadaşımla gold plat eloda eğlencesine oyun oynamaya geri döndüm. ufak not lole harcadığım toplam saat 14k saatin üstünde

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı